след сатен гипс-а се грундира и се боядисва с латекс
... поне така съм чувал

... поне така съм чувал

di4ko.1976 написа:със зеления унифлот как се работи - първа,втора и ако се наложи трета ръка само с него, или първа фюген. и после унифлота. После шкури ли се лесно сравнение със сатена. За следващото влажно помещение ще си поръчам 100%
The_FAN написа:Извинявам се за вметката, но "зеленият" Унифлот е за мокри помещения, Фугопълнителя - за сухи ... при мокрите помещения, не могат да се реализират икономии. Та на въпроса - за баня ТИ лично с фугопълнител ли пълниш фугите? Защото според наблюденията ми Фугопълнителя дърпа влага и в крайна сметка фугите започват да седят като неизсъхнали. Но това е лично мнение, а "другарите" от Кнауф подкрепят параноята ми по отношение на мокрите помещенияdi4ko.1976 написа:със зеления унифлот как се работи - първа,втора и ако се наложи трета ръка само с него, или първа фюген. и после унифлота. После шкури ли се лесно сравнение със сатена. За следващото влажно помещение ще си поръчам 100%
Унифлот е само за финосване - твърд но крехък материал така че не става за пълнене на фуги. Нищо че Кнауф в проектите си за клиенти гледат да го набутат
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: