• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
tihomir1111 - специалист
citrofen написа:
А зарядите "капсите" на Хилти стават ли на Спит?

И за флакона на Р200 и GX100, ако някой знае цена, ще съм благодарен да я сподели...

Аз съм работил с DX 351 и съм впечатлен!
Зарядите на Спит са на ролка по10 броя,а на Хилти на лента.Едно малко уточнение-газовите пистолети на Спит са Pulsa,а -барутните p60,p120,p200,p360.За цените е много относително.Там играят количества,оборот от клиента,и само газ не можеш да си купиш.Газта върви с кутия пирони-една кутия=750пирона,2туби газ
pesho - специалист
в момента хилти верно имат промоция-ако купиш 10500 пирона+14 флакона газ = 5000 лв с ддс.ти дават безплатно пистолета gx 100,който иначе струва 2000 лв. без ддс
tihomir1111 - специалист
pesho написа:
да ,мога да помогна с доставката от UK...spit p200 е със капси, а hilti gx100 е със газ-флакона струва 75 лв с ддс
Ка ще стане,и на каква цена за спит
pesho - специалист
tihomir1111 написа:
:weedman:
това към мен ли е адресирано и какво би означавало.. :?
Последна промяна от pesho на пет дек 21, 2007 1:08 am, променено общо 1 път.
tihomir1111 - специалист
pesho написа:
tihomir1111 написа:
:weedman:
това към мен ли е адлесирано и какво би означавало.. :?
:supz: Но още нямам л.с.
pesho - специалист
лошо.сайта е www.tool-net.co.uk ако доставят до БГ ще ти е най-тънко,ако не- моят skype- peterbg15
Тани - модератор
:-D :-D :-D Като търсих Спит в Гугъл и от 30-40 минути тоно в този сайт се рових , а за първи път попадам на него! И сега изведнъж и тук препратка към него!
Колко е доставката до България защото има интересни неща и е много добре подреден сайта!
pesho - специалист
не знам дали въобще доставят до БГ ...иначе ето любимите ми сайтове и магазини с добри цени www.itslondon.co.uk ,www.toucantools.co.uk , www.powertoolsuk.co.uk , www.mytoolstore.com ,www.maxtool.co.uk
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: