go6o87 - напреднал
не знам защо всички са полудяли по тоя картон и го слагат навсякъде :shock: аз живея в такава кутия отвсякъде с картон и искам да го изкъртя, да си викна хора и да ми го измажат. как мислите - струва ли си?
просто тоя картон само да го чукнеш и става резка, на кухо дрънка :lol: , като се изцапа латекса и го затъркам малко с водица боята се изтрива и лъсва кафявия картон, след гости и купон остават доста вдлъбнатини и спуквания...
много е скапано! според мен не струва и налято го изхвърлям целия, искам си старото соц измазване с хоросан - да си удари човек главата в стената и да се счупи главата, не стената!
Pooh - майстор
Проблема си е твой пич, хората са ти го направили хубаво, съвременно и хигиенично, щом не те кефи - пали теслата и кърти наред. Мацай с мазилка, шпакловай и си се кефи. После като ти изкъртят шпакловката след някой купон (явно са живи все още пънкарските изпълнения), свиркаш на бригадата да прешпаклова всичко основно ;)

Винаги съм се радвал на "специалистите" на които Гипсокартона им "кънтял на кухо" или се "пробивал от едно натискане" ... в ранните си години на монтажник (нейде из 94-95') бях издивял по незапомнени вече причини и резнах една якя панасерка на прясно затворената стена ... после 2 седмици ходех с омотана лапа - навяхване на няколко пръста и китката ... По отношение на изолационни качества (все пак идеята е да има поне 1 пласт минерална вата), както и на равната повърхност и правите ъгли, май няма защо да говоря - няма друга технология, която да постигне същото.

В заключение - информирай се първо за качествата на дадена система и после се опитвай да взимаш отношение за нея, а да си разкъртиш жилището - едва ли някой може да те спре ... няма да къртиш моето я ;)

Тема "тоя скапан гипскартон..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: