• 1
  • 2
waspa - напреднал
Имам "майстори" които ми слагат гипскартон.Искам да питам нормално ли е да слагат толкова много гипс за фугирането?Аз мисля,че прекаляват или прикриват "майсторлък".Прилагам снимка:

Прикачен файл

3991.jpg
3991.jpg (19.29 KиБ) Видяна 4557 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Количеството не толкова, колкото неравномерното полагане на гипс, говори за майсторлъка. Впрочем, надявам се това да не е точно гипс.
Слагаш един мастар дълъг и гледаш просветките. И нивелир върху мастара.
waspa - напреднал
Абе те бързаха да боядисат и тогава стана страшно.Гипса е изпъкнал на сумати места.Добре,че имам снимков материал,че сега като се връщам и виждам за какво иде реч.Лошото е че като се боядиса чак тогава лъсна какви са некадърници :datz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Какво те топли това ти знание. Ако можеш, хвашай ги да шкурят....
waspa - напреднал
Прав си не ме топли,но не мога и да ги хвана защото нямат пари и ни нова боя ще вземат нито нищо.Само ще споделя,че когато се хванах да им казвам кое не ми хареса те викат:Мнооо си претенциозен,бе :? Ние толкова си можем.Прилагам и снимка на която вече си мисля че не е правилно поставянето,ама толкова чак не разбирам

Прикачен файл

2811.jpg
2811.jpg (164.01 KиБ) Видяна 4522 пъти
LZ - специалист
Аз не разбирам от ГК, ама се вижда че не е подравнен и винтовете нито са достатъчно, нито са на място :?

п.п. Каква е конструкцията отзад?
Последна промяна от LZ на ср окт 22, 2008 1:50 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
...Само ще споделя,че когато се хванах да им казвам кое не ми хареса те викат:Мнооо си претенциозен,бе Ние толкова си можем...
Сега... вече не е ясно защо пишеш тук. Препоръчвам да четеш, да се образоваш. За друг път да знаеш. А тук надали някой може да те научи да се отстояваш. Това си е баш Направи Се Сам. Но не става с помощ отвън.
waspa - напреднал
n_a написа:
...Само ще споделя,че когато се хванах да им казвам кое не ми хареса те викат:Мнооо си претенциозен,бе Ние толкова си можем...
Сега... вече не е ясно защо пишеш тук. Препоръчвам да четеш, да се образоваш. За друг път да знаеш. А тук надали някой може да те научи да се отстояваш. Това си е баш Направи Се Сам. Но не става с помощ отвън.
Ами по принцип е така,но аз им вярвах в смисъл,че бяха убедителни в това което правят и всичко бе както трябва до момента след боята в който се видяха снадките.От там тръгнаха проблемите.По хубаво не могат.Дребните поправки малко оправиха нещата,но идеята ми беше че те ме поставиха пред свършен факт.Може да отстояваш кауза,която не е загубена.Другото е празни приказки.Благодаря на отзовалите се,темата за мене е приключена и готова за коша.Успех на всички.Прилагам и една снимка от завършения вид:

Прикачен файл

106.jpg
106.jpg (154.12 KиБ) Видяна 4483 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
За какво беше всичко това? Какво се промени за час и половина?
waspa - напреднал
Исках просто да знам дали съм прав.Приеми го като лично удовлетворение за мен.Просто споделих нещата с хора които знаят за какво иде реч.За мен лично се промени за този час и полвина.Така е.Отново благодаря на N_A
  • 1
  • 2

Тема "Не ми е ясно и питам . . ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: