• 1
  • 2
Dantech - помощник
Колко би струвала направата на 4 еднакви рафта от гипскартон като това нна 4ертеж4ето ? И ЗА КОКЛКО ВРЕМЕ БИ МОГЛО ДА СТАНЕ ? Ако може напишете цената на труд и материали,без боята и боядисването.
Благодаря!

Прикачен файл

IMGP2531.JPG
IMGP2531.JPG (154.03 KиБ) Видяна 4170 пъти
Pooh - майстор
Точно така не могат да се изпълнят - ще клюмнат веднага при така зададените размери. А като цяло темата е за "Работа предлагам", тук даване на цени не се толелира. Индивидуално ще е и калкулирането - това не е стандартно изпълнение, но в рамките на 60-80лв. за рафтче ще има желаещи. А времето за изпълнение ... 1-2 дни /да кажем, че шпакловката трябва да изсъхне хубаво/
Последна промяна от Pooh на пет юни 19, 2009 7:36 pm, променено общо 1 път.
alexb - специалист
Бате тук отговор за цена няма да получиш, но ако те интересува как се прави, има хора който и челна стойка ще направят само за да ти обяснят.
Стефан - майстор
Pooh написа:
..., но в рамките на 60-80лв. за рафтче ще има желаещи. А времето за изпълнение ... 1-2 дни /да кажем, че шпакловката трябва да изсъхне хубаво/
Това сериозно ли го казваш? Явно има доста балами из София, щото се самозабравяте с цените. :x
Pooh - майстор
Стефан написа:
Pooh написа:
..., но в рамките на 60-80лв. за рафтче ще има желаещи. А времето за изпълнение ... 1-2 дни /да кажем, че шпакловката трябва да изсъхне хубаво/
Това сериозно ли го казваш? Явно има доста балами из София, щото се самозабравяте с цените. :x
За 3 метра рафт, с всичките му играчки около укрепване и шпакловка ... Да, като се замисля пак - напълно сериозно го казвам. Не мисля, че който може да го изпълни, ще падне под 60, а не мисля и, че е логично да се дава повече от 80 ... Та така и драснах някаква разумна граница /според мен/. Според теб колко трябва да струва, щом само материала е около 10-15 лв. на метър рафтче?
alexb - специалист
за това казах, че тук не се дават цени, защото темата ще замирише на препълнен селски нужник посред лято.
Matchless - специалист
Аз викам с балетна стъпка да обясняваме:) Щом ще е с уд-та рафта ако няма отстрани стени да се прихване незнам как би станало укрепянето, а шпакловката по ръбовете ще е пипкава.Трябва ли да е с ГК задължително?Цена 50-60 според мен е приемливо при положение, че около половината са за материали.По-добре от дърво.
Pooh - майстор
Стефан написа:
Забрави. По-скоро след време ще се обърна в гроба, отколкото да ви пълня гушите ненаситни. :x
Никой не те кара - пълни чужди гуши ... или своята ... изобщо - живеем в демократично общество, където има свобода. Аз мога да се чуствам свободен, да обявявам ВСЯКАКВА цена, ти можеш да се чустваш свободен да се откажеш от услугите ми. Но ако искаш среща с JP-то, си подготвяш 2-та лева, по същият начин - ако искаш качествена услуга, се приготвяш да я заплатиш.
Човека пита колко ще струва - аз му казах приблизителна граница на цената, за да се орентира /както и че точно начертаният от него рафт, не може да сизпълни, без допълнително укрепване/. Стефане, ако ти искаш също рафтчета - кажи си. Ако мислиш, че на някой му се занимава да върти рафтчета и декорацийки за без пари - жестоко се лъжеш. Всеки заслужава справедливо заплащане за труда си и точно ти не си човека да определя кой е ненаситен и кой не!
karadjov - напреднал
господа не се каараите всеки маистор мойе да поиска колкото си прецени.въпросът е дали на клиента му е изгодно.пух само му каза приблизително колко ще струва.не е казал колко иска за да го направи.
Стефан - майстор
Pooh написа:
... изобщо - живеем в демократично общество, където има свобода. Аз мога да се чуствам свободен, да обявявам ВСЯКАКВА цена, ти можеш да се чустваш свободен да се откажеш от услугите ми. Но ако искаш среща с JP-то, си подготвяш 2-та лева, по същият начин - ако искаш качествена услуга, се приготвяш да я заплатиш.
!
Точно в черния шрифт ти е грешката. За 20 г аз не видях нищо демократично. Напротив - развихриха се анадолски страсти :lol: И Мадридски :lol: Уж за народа, ама нъцки. Излъгаха, и продължават да лъжат бедния народ.

Ама, Вие сте си прави. Мамка му! Живота е един, и трябва да се лапа НА ВСЯКА ЦЕНА! Останалите да го д....

Ама всичко се връща. С лихвите!
  • 1
  • 2

Тема "Колко струва ... ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: