• 1
  • 2
Zender - помощник
Здравейте, имам майстори шпакловчици, които ме съветват да минат една ръка колор кит върху гипсокартона. Правилно ли е това, защото за пръв път чувам, или искат само да ми вземат парите? :?
Мерси предварително!
velsi - Почетен майстор
И аз за пръв път чувам. Върху цялата площ на картона ли?? Ако е така мисля, че това са пълни глупости. Просто не е необходимо.
Zender - помощник
velsi написа:
И аз за пръв път чувам. Върху цялата площ на картона ли?? Ако е така мисля, че това са пълни глупости. Просто не е необходимо.
Да става въпрос за цялата площ :!: Навсякаде да му минат една ръка колор кит! :evil:
velsi - Почетен майстор
:? нещо май искат да те метнат. Не се прави така. Боядисва се директно върху картона, а се щпакловат само фугите. Точно днес започнах да боядисвам тавана от гипскартон.
Последна промяна от velsi на пет окт 13, 2006 10:30 am, променено общо 1 път.
BigPuff - напреднал
За каква площ става въпрос? Виждал съм стени от гипс-картон, на които си личат снадките т.е. шпакловката на снадката е по-гладка от повърхносттта на платното... та затова може би ти предлагат. Ако не ти се оскъпява много - да го мажат :)
Тани - модератор
BigPuff написа:
т.е. шпакловката на снадката е по-гладка от повърхносттта на платното... :)
Дали не е било обратното :? :? :?
BigPuff - напреднал
мда. Като се бояйдиса с латекс, там където е колор-кита стои гладко, а върху картона е леко релефно. Под ъгъл се вижда най-добре :-D
trabata - помощник
Господа вие ходите ли на Пловдивския панаир?
А в час ли сте с новите тенданции в строителството?
Има цветни шпакловки.
Transporterr - специалист
при всички случай е по добре една ръка шпакловка , става и направо но за сметка на повече ръце латекс,аз това знам от опит :cool:
  • 1
  • 2

Тема "Колор кит върху гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: