force10 - напреднал
Съжалявам, ако се повтаря. Трябва да закача едно рафтче, като това, което се вижда на снимката, само че е цялото от плоскости, на стена гипсокартон. И тъй като не мога да си намеря подходящите дюбели, дали не мога да го залепя?
naB4o - специалист
Снимката не се вижда, не е качена. По-добре е с дюбели, а не с лепене, а има дюбели за ГК навсякъде.
force10 - напреднал
Упс, извинявам се. ето го и линка: http://aiko-bg.com/pictures/Monza_70_1L_59_big.jpg
Ами, за съжаление, никъде не могат да ми намерят дюбели за винтовете. които имам.
evdoki - специалист
Купуваш си нови :-D
force10 - напреднал
Няма как да си купя нови, защото не продават такива. Тези са извити в края си, където се закача и рафтчето.
тото - специалист
Вземи винтовете, които имаш и с тях отиваш в магазин за крепежни.
Там или ще ти подберат подходящи дюбели за гипсокартон /за твоите винтове/ или ще ти предложат комплект със сходни винтове/куки.
force10 - напреднал
Ок. Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат. Да разбирам ли, че вариантът с лепенето отпада напълно. А иначе съм обиколил доста железарии и навсякъде ми извадиха дюбелите на снимката по-горе, които за съжаление не стават, тъй като "консултантите" твърдят, че нямало размери!!!!
тото - специалист
Закачи рафта, не случайно са го комплектовали с винтове.
И търси в специализиран магазин за крепежни изделия. В железариите се намира, но не всичко.

Тема "рафт на картон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: