• 1
  • 2
torbalan - Дървен философ
има една джвръчка, дето се слага на винтоверта, така че като се навие винта в картона, да го предпази от пренавиване...

искам да огледам по интернет магазините (в наше село по нормалните магазини няма такова нещо) и евентуално да си купя, но не знам какво да търся :)
мерси...

намерих един, дето се продава отделно, ама 200 лева...
май ще пропусна...
Crafty - специалист
Грешен ти е въпроса - винтоверта си има дълбочинен ограничител и съединител по начало, а "това дето се слага" е предназначено за бормашини (дрелки :wink: ). Най-удачният вариант е с накрайник с ограничител - ценово и като удобство за работа.

Изображение

Варианта за патронник със съединител ... първите 200-300 винта се представя добре и после се пълни с прах и е за смяна, а са по 30-ина лева. Официалното му название мисля, че беше "патронник адаптор за гипсокартон"

Изображение
е, моя винтоверт има съединител, но ограничител за дълбочина няма...

това от първата снимка колко струва и от къде може да се купи? имаш ли идея ?
ibogdanov - специалист
torbalan написа:

това от първата снимка колко струва и от къде може да се купи? имаш ли идея ?
3 лева е това от първата снимка. продават се в блистер по два!
има ги на булеварда дето се явява продължение на моста на бакърена фабрика в посока към надлез надежда ( или поне аз съм го купувал от там).
Подминаваш кръстовището на община връбница и малко преди следващия светофар има един магазин за строително материали. там го имаше.

успех
Gamma - специалист
В Броколаж-а също ги има.
Pooh - майстор
torbalan написа:
Това ще да е някакъв странен нов модел :?
Gamma, ibogdanov, благодарско!
явно ще трябва да се ходи по големите градове :)

Pooh, те това ми е винтоверта http://www.pazaruvaj.com/elektricheski- ... p38421482/
housedoktor - майстор
В Практикер съм виждал подобни
  • 1
  • 2

Тема "как се казва онова нещо, дето се слага на винтоверта..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: