DaGa - напреднал
Здравейте искам да си сложа гипсокартон в коридоро, който е стандартен Г-образен коридор на панелка. Не искам да го лепя с т.н. кюфтенца, а искам да си изградя рамка/констукция/. Бихте ли казали какфи профили ще ми трябват и ако има линк някъде да видя как точно се захващат тези профили за панела, и след това картона за тях. Искам картона да е максимално близо до стената - т.е. само дебелината на профила и картона отгоре. Надявам се да съм се изразил добре ;)

Предварително Ви Благодаря.
montoya - майстор
Поне да беше разгледал маркираните като важни теми в разделите свързани с гипсо картон :?
DaGa - напреднал
Ами ако съм ги разгледал?! Явно не съм намерил това което търся! Посочи ми една тема която би ми помогнала вместо да спамиш,а!
simeonov_74 - специалист

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (53.75 KиБ) Видяна 4167 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (65.2 KиБ) Видяна 4167 пъти
DaGa - напреднал
simeonov_74 благодаря ти много, а има ли начин профилите да бъдат сложени директно само на едната стена / тази с кабелите на снимката/ стените са ми идеално прави, ако това е от значение.[/b]
bencho_rb - специалист
Answers: 1
използваи дьрвени летви щом стените са ти прави, така ще е максимално близко до стената гипсокартона
housedoktor - майстор
Ако толкова държиш да е по този начин.Първо слагаш с дюбели парчета или цели профили към стената.После вкарваш в тях основните профили и ги завиваш с винтовете за метал
simeonov_74 - специалист
housedoktor написа:
Ако толкова държиш да е по този начин.Първо слагаш с дюбели парчета или цели профили към стената.После вкарваш в тях основните профили и ги завиваш с винтовете за метал
По принцип може, но не смятам че ще е много на сметка с цели профили. Все пак един окачвач и стотинки. :?
Последна промяна от simeonov_74 на чет мар 04, 2010 8:08 pm, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
Затова споменах за парчета.А щом мястото му е приоритет не виждам друг начин.

Тема "Помощ за гипсокартон в коридора..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: