Здравейте, колеги. Всички вие знаете за безумно малките квадратури на апартаментите ново строителство. Една от стаите винаги носи гръмкото име "дневен тракт с кухненски кът". Решил съм, че не искам дневния тракт да дава подслон на пералнята. Пералнята ще бъде в банята. Как точно съм решил проблема съм показал на картинките по-долу.
Интересуват ме следните неща:
1. По какъв начин мога да обработя хоризонталните лавици (в)? Ще ги използвам за слагане на препарати, тоалетни принадлежности, мръсни дрехи и подобни.
2. Мога ли просто да им лепна мебелно фолио и да приключа въпроса?
3. Вертикалната гипскартонена стена откъм страната на душа е изпълнена с два пласта водоустойчив гипскартон и ще я лепя с фаянс. Мисля да НЕ правя шпакловка и да НЕ поставям фугопълнител. Смятам само да намажа с дълбокопроникващ грунд и да лепя отгоре. Допустимо ли е така?
4. По вертикала където се срещат съществуващата стена с гипскартонената и по хоризонтала при пода смятам да поставя само хидроизолационна лента и да я закрепя с теракол.
5. Дълбокопроникващият грунд за гипскартон специален ли е или който и да грабна от магазина е все тая?
Благодаря на отзовалите се.
Интересуват ме следните неща:
1. По какъв начин мога да обработя хоризонталните лавици (в)? Ще ги използвам за слагане на препарати, тоалетни принадлежности, мръсни дрехи и подобни.
2. Мога ли просто да им лепна мебелно фолио и да приключа въпроса?
3. Вертикалната гипскартонена стена откъм страната на душа е изпълнена с два пласта водоустойчив гипскартон и ще я лепя с фаянс. Мисля да НЕ правя шпакловка и да НЕ поставям фугопълнител. Смятам само да намажа с дълбокопроникващ грунд и да лепя отгоре. Допустимо ли е така?
4. По вертикала където се срещат съществуващата стена с гипскартонената и по хоризонтала при пода смятам да поставя само хидроизолационна лента и да я закрепя с теракол.
5. Дълбокопроникващият грунд за гипскартон специален ли е или който и да грабна от магазина е все тая?
Благодаря на отзовалите се.
Прикачен файл
razpredelenie
gipskartonRazpr.jpg (62.98 KиБ) Видяна 10475 пъти
Прикачен файл
3d
gipskarton3D.jpg (57.88 KиБ) Видяна 10475 пъти