subzero - специалист
искам да ви попитам някои ползвал ли ги е и какви са ви впечатленията от тях ? понеже ми бяха препоръчали да си взема на Боро но тук магазините не работят с тях и няма :( ще шпакловам стени измазани с варо-циментен разтвор
valmet - специалист
Не съм използвал продуктите на Церезит за които говориш колега.Но лично аз шпакловам върху хоросанова мазилка или 1-2 ръце с перлитова мазилка и след това финосвам със сатен или за по-здраво и против получаването на пукнатини след време с изолационна мрежа и лепило или шпакловка за изолация и след това отново сатен.Но това по избор на клиента.
subzero - специалист
аз със сатен гипс съм шпакловал два свода и съм доволен как станаха а и няма никъде напукване :) но сега ми се иска нещо с което се работи по лесно и наи вече се шкури по лесно :)
valmet - специалист
Всеки вид материал се използва според случая и вида на стената(тавана).Но ти питаш за шпакловка върху хоросанова мазилка.Може да шпакловаш и сатен с мрежа.Правил съм го на напукана стена и след доста време не е имало проблем.
Ако говорим за сатен,преди време работих с такъв на Кнауф,но турско производство беше май-не ми хареса въобще.Всеки си има предпочитания,най-добре намери въпросните продукти на Церезит и пробвай.
За грунда на Боро-доволен съм(лично мнение)
vyrhara - специалист
valmet написа:
Ако говорим за сатен,преди време работих с такъв на Кнауф...
Колега валмет,
сатен и "колор кит" едно и също ли са, защото аз си финосвам сега стълбището с колор кит, а за сатен не знаех какво е?!
alexb - специалист
Subzero ползвам ct126 на cerezit много добра шпакловка позволява по дебело нанасяне лесно се глади, лесно се цикли и в комбинация с мрежа също е много добра. При добро желание може и да не се финосва. Лепилото на Боро също дава много добри резултати.

Задължително подходящ грунд, няма да ти пресъхва и няма да ти дерат песъчинките.
subzero - специалист
alexb а какъв грунд използваш ?
PLOCHKATABG - специалист
vyrhara написа:
valmet написа:
Ако говорим за сатен,преди време работих с такъв на Кнауф...
Колега валмет,
сатен и "колор кит" едно и също ли са, защото аз си финосвам сега стълбището с колор кит, а за сатен не знаех какво е?!
Два различни материала, на различни основи. На Колор кит-а, още му се казва испанска стена .
messershmit77 - специалист
Колега,аз работя с гипсова шпакловка на стром21,за мен е перфектен материал,успех.
subzero - специалист
а за грунд от кои ползваш ? този http://www.strom21.com/product.php?id=77 или този http://www.strom21.com/product.php?id=76 и добри ли са ?

Тема "шпакловка и грунд церезит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: