wizli - специалист
Здравейте,
чудя се дали мога да направя дълга секция комбинирайки метални профили, гипскартон/като основа/ и пдч за врати, рафтове и прегради?
Има ли начин да хвана панти към металните профили за гипскартон?
messershmit77 - специалист
Същата шантава идея ми се върти в главата от скоро,при мен идеята беше да ми излезе по- евтино/щот съм цънцър/,но даже излиза и по-скъпо като си направиш сметка,иначе е абсолютно изпълнимо,даже можеш и някоя форма да врътнеш,в това отношение с пдчТО си ограничен,успех.
vlad0 - специалист
А на мен ми се върти друга идея - от влагоустойчив ГК да направя нещо като шкаф под плота на мивката/който да бъде от гранит/ и да му слажа вратички и рафтове от стъкло. Кажете дали според вас е изпълнимо или някой ако е правил или виждал подобно нещо да сподели.
diduli - специалист
Аз съм правил такъв шкаф в банята .Не разбирам защо т и е гипса .Слагаш отляво и дясно итонг по 5 сантиметра.Слагаш отгоре гранита.След това врати каквито искаш отпред.Преди това облепяш итонга с плочки .Аз лично сложих плъзгащи алуминиеви врати.За какво ти е тоя картон не знам !
vlad0 - специалист
Много добра идея е итонга колега, благодаря! Ето колко е полезен форума
wizli - специалист
шкафа няма да е прав, затова не мога да направя плъзгащи врати.
гипскартон ще е минимум, основния проблем закачането на вратите за металните профили.

Тема "Комбинация гипскартон и пдч ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: