cakev79 - специалист
Здравейте.Не съм запознат с гипсокартона,но знам какво искам да направя.Искам да облека един кумин със картон.Ще пробвам да обясня какво тр да се получи,ако не ще пробвам да чертая и да го кача.Един къмин тр да го затворя с картон.Погледато от горе конструкцията ще прилича на [_] .Иска ми се тази част _ да се отваря като вратичка.Има ли някой да се е занимавал с нещо подобно.
Pooh - майстор
По цялата височина ли искаш да се отваря, или само като ревизионна вратичка?
cakev79 - специалист
по цялата,че ще има и дори и една хоризонтална
Pooh - майстор
Правиш 2 къси преградни стенички за тези ( [ ] ) елементи, а ( _ ) този елемент го изпълняваш от ПДЧ, кантирано и с пантички захванато за стеничките.
iskam da zagradq hola i spalnqta.pitahme majstori-kazvat 4e ne moje,vse pak pokazvam snimki na pome6tenieto za savet.(izvinqvam se 4e pi6a na latinica)
qvno ne moga da izpratq snimkata na pome6tenieto!?Stava vapros za tavansko pome6tenie ot 50 kvadrata.mejdu hola i splanqta iskam da sloja gipskarton sas plazga6ta vrata,ili prosto da se razdelqt dvete stai.ima razlika vav viso4inata ot ednata do drugata 4ast na pome6tenieto.2.30 na .80sm.,pri daljina 2.50.nadqvam se da dobihte predsatava... :?:
velsi - Почетен майстор
venelina_s написа:
(izvinqvam se 4e pi6a na latinica)
И ние се извиняваме, че не ти отговаряме.

Тема "подвижна преграда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: