Здравейте!
Нов съм в този форум, но до сега много ми е помогнал с идеи и информация.
Наскоро реших да се пробвам и аз с гипсокартона - само любителски, да видя за какво става въпрос. И така... започнах да си правя една ниша в стената на спалнята. Измислих си фигурка и се захванах. Стигнах до някъде и сега ми трябва съвет как най-лесно да завърша проекта си.
Ето една снимчица на това което до момента е построено:
image087.jpg (110.09 KиБ) Видяна 2020 пъти
В цялата тази история ме интересува как да направя най-лесно вътрешната си конструкция (тази грозно нарисуваната с черно), без да рискувам да провисне. Извинявам се лошо нанесените размери и качество на снимката.. като съм готов с проекта, ще кача по-културни снимки. Ааа на снимката съм забравил да посоча, че конструкцията която искам да изпълня е изнесена 20 см напред. Стената в която завивам дюбелите е бетон.
Благодаря ви предварително за помощта и съм насреща да разяснявам това което съм написал неясно
Нов съм в този форум, но до сега много ми е помогнал с идеи и информация.
Наскоро реших да се пробвам и аз с гипсокартона - само любителски, да видя за какво става въпрос. И така... започнах да си правя една ниша в стената на спалнята. Измислих си фигурка и се захванах. Стигнах до някъде и сега ми трябва съвет как най-лесно да завърша проекта си.
Ето една снимчица на това което до момента е построено:
Прикачен файл:
image087.jpg (110.09 KиБ) Видяна 2020 пъти
Благодаря ви предварително за помощта и съм насреща да разяснявам това което съм написал неясно