daley - специалист
Има ли начин да се изправят вълнообразно залепени стени с гипсокартон, с отклонение 3-4 мм? Има ли материал с който няма да се напука шпакловката?
KnauFer - специалист
отлепяш картона ,изхвърляш го и залепваш нов с повече старание :)
Илиян Илиев™ - майстор
:shock:

Малко пресилено ми звучи съвета на Кнауфер.
daley - специалист
KnauFer написа:
отлепяш картона ,изхвърляш го и залепваш нов с повече старание :)
Ще дойдеш ли да помогнеш?
KnauFer - специалист
Щом си плащаш :roll:
daley - специалист
Има ли някой, който се е сблъсквал с такъв проблем, да е намерил друго решение от презалепянето?
KnauFer - специалист
Работих в една фирма и някои беше оакал една стена на лепене и беше избягъл,шефът идва и ми вика ,да съм разбъркал лепило което да нанеса по картона и после с мастара да оправя нещата ,погледнах го и му рекох че по добре да ми донесе 2 чувала вар - малко ми се обиди :finga: Винаги ми става много смешно като се сетя ..
masterval - майстор
Не виждам защо да не може да се изправи?
Стена се изправя дори ако е бетонна, а се знае, че от бетона много неща се отлепят или пукат.
Намери си добър мастар на 2,50 и почвай да бачкаш.
А че някой работи картон без да има представа от шпакловане, че той не шпаклова нищо, само монтира!
Веселото щеше да стане когато шеф-мукавата му донесе двата чувала с вар (ква ще да е тая вар, че нещо не вдевам?) :-D .
Освен да си щави ... мазолите?
daley - специалист
Мен ме притеснява факта, че ще стане по-дебело и незнам дали няма да се напука в дебелите участъци. А и нямам представа с какъв материал да се направи това попълване.
inspo - майстор
masterval написа:
Не виждам защо да не може да се изправи?
Стена се изправя дори ако е бетонна, а се знае, че от бетона много неща се отлепят или пукат.
.......
Тогава какъв е смисълът от гипскартона? То направо да си беше изправил старата стена отдолу.
А от бетона се отлепят и пукат много неща, защото такива са им майсторите.
Няма ги вече старите майстори мазачи и шпакловчици. Сега по обектите тази работа я вършат само
индианците.

Тема "Изправяне на вълнообразни стени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: