Здравейте. Въпросът е вече малко пред свършен факт, защото таваните вече ги направих така както ми беше казано от един "майстор". Сега обаче като се поразрових, видях, че нещата съвсем не са правилни и съм ги правил както се прави стена... Нямам напречни UD-та и картоните съм ги слагал надлъжно на UD-тата. Също така съм ги и ковал за страничните CD-та. Прилагам малко снимки и моля за мнение, кое колко е грешно и налага ли се махане на ГК-на и преправяне?
Конструкция в коридор с широчина 150 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По един окачвач тип кука на всяко UD.
Конструкция в коридор с широчина 110 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По един окачвач тип кука на всяко UD.
Конструкция в кухня с размери ширина 230 см. и дължина 440 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По два окачвача тип кука на всяко UD.
Стъклена вата навсякъде.
Гипсокартони в кухнята. Слагах ги надлъжно на UD-тата.
Конструкция в коридор с широчина 150 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По един окачвач тип кука на всяко UD.
Конструкция в коридор с широчина 110 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По един окачвач тип кука на всяко UD.
Конструкция в кухня с размери ширина 230 см. и дължина 440 см. CD-та по периферия и UD-та през 50 см. По два окачвача тип кука на всяко UD.
Стъклена вата навсякъде.
Гипсокартони в кухнята. Слагах ги надлъжно на UD-тата.