Здравейте,
страшен форум сте напрвили.Много научих от него и се надявам да науча още.
Имам няколко въпроса,извинявам се предварително ако подразня някого,но просто не ми се изясниха някой нещица:
1.Дюбелите за UD-тата за тавана и пода/и двете бетон/са анкерни,ако съм прав?Но какъв размер?
2.Дюбелите за CD-тата какви са:размер/стената е тухла четворка/?
3.Директния окачвач с колко дюбела се захваща за тавана който е бетон 1 или 2?
4.Винтовете за гипскартона какви са:размер?А тези за UD-тата и CD-тата?
5.Може ли някой да постне снимки от обръщане на прозорци?
6.Дайте идеи за винтоверт не професионален
.
И най на края,но не и по значение,много ви моля,дайте ориентировачни цени за тези неща/винтове различни размери,дюбели,профили,гипскартон и пр./защото ми се струва,че търговеца в нашия град много си позволява
.За сравнение CD-1.95 лв./м???????множко ми се вижда.
Благодарение на форума съм решен тази пролет да се пробвам в детската и ако се получи....целия апартамент.Смятам да използвам ГК 12.5мм за тавана и стените,вата за таван и външни стени-100 мм,а за вътрешните 80мм.Естествено ще има и снимки на по късен етап.
Предварително ви благодаря за одговорите и саветите
страшен форум сте напрвили.Много научих от него и се надявам да науча още.
Имам няколко въпроса,извинявам се предварително ако подразня някого,но просто не ми се изясниха някой нещица:
1.Дюбелите за UD-тата за тавана и пода/и двете бетон/са анкерни,ако съм прав?Но какъв размер?
2.Дюбелите за CD-тата какви са:размер/стената е тухла четворка/?
3.Директния окачвач с колко дюбела се захваща за тавана който е бетон 1 или 2?
4.Винтовете за гипскартона какви са:размер?А тези за UD-тата и CD-тата?
5.Може ли някой да постне снимки от обръщане на прозорци?
6.Дайте идеи за винтоверт не професионален

И най на края,но не и по значение,много ви моля,дайте ориентировачни цени за тези неща/винтове различни размери,дюбели,профили,гипскартон и пр./защото ми се струва,че търговеца в нашия град много си позволява

Благодарение на форума съм решен тази пролет да се пробвам в детската и ако се получи....целия апартамент.Смятам да използвам ГК 12.5мм за тавана и стените,вата за таван и външни стени-100 мм,а за вътрешните 80мм.Естествено ще има и снимки на по късен етап.
Предварително ви благодаря за одговорите и саветите