• 1
  • 2
Отново имам нужда от помощ(
Някой знае ли къде се продава система за ъгли No-Coat Ултра Флекс ?
Също ме интересува и приблизителна цена ..... Знам, че в 1 кутия са 30 метра т.е. 10 бройки, но цена ...???
Обиколих - Практикер, Бриколаж, Баумакс и няколко по-малки магазина - няма(
А и ще си позволя да споделя в тази връзка още нещо - като задам въпроса на служителите там .... ме гледат като полезно изкопаемо ...... била съм се объркала, но като почна да обяснявам ......жена, да им казва кое е новото в строителството .... отначало ми бе обидно, после почнах да се забавлявам с това ......
Моля за скоростен отговор - до няколко дни стигам до ъглите.
И моля за информация за София и/или околностите.
Благодаря Ви предварително )
Pooh - майстор
Въпросните ъгли не са на бройка, а на ролка (не че има голямо значение). Тук се предлагат само от представители на Rigips. Не са много удобни за монтаж, без ролките, така че ... помислете си пак, дали точно това е Вашият ъгъл?

Не цитирам имена на фирми, за да не се приема за реклама, но едно бързо търсене в мрежата, лесно ще Ви доведе до подходящи представители.
marian1 - майстор
Пух-чо :) грешиш, жената пита за друго - тя пита за "хартиен ъгъл" подобен на този на ролка, но е твърд и по-добър по механични свойства от алуминиевите който поставяме по ъглите. Справка тук: http://www.youtube.com/watch?v=_Ld-X5Dh05E на мострата в Баумакс - София, показваща елементите на ГК системи има показан такъв, но дали зареждат - това не знам ... може би да се търси дистрибутора....
Pooh - майстор
Избягвам да пиша непроверени неща:
Eden написа:
Отново имам нужда от помощ(
Някой знае ли къде се продава система за ъгли No-Coat Ултра Флекс ?
Листовка на цитираната от мен фирма

Има ПОДОБНО решение и на SHEETROCK, но лентата е хартия+алуминий, а не хартия+пластмаса.
Да, г-н специалист, точно това търся по магазините.
Знам фирмата производител в България, която е цитирана по-горе / и листовката я имам, но благодаря Пухчо/, но те не продават на дребно.... задала съм и въпроса на тях, но все още нямам отговор .... не мога да намеря дистрибуторите им и магазин от където да си ги купя.
И, да, точно това ми трябва, г-н специалист, защото са по-здрави и т.н. и стават и за външни и за вътрешни ъгли - тези които са "ултра".... .... за сведение .... дано не се счете като реклама - виж : http://www.misiamoiatdom.com/281-%D0%B4 ... agraph4203 - някъде след 6-тата минута. Ей.... не съм блондинка )- знам какво търся и защо.....
Не съм много сигурна, но мисля, че ъгловата лента, което използват за показно в предаването не е на тизи фирма.... Все едно ми е на коя е .... въпроса е да я намеря до няколко дни ...... да довърша тавана и стигам до нея.
Още веднъж благодаря )
Тани - модератор
И аз търся, че ми свършва, а вече я няма в Щром! Нямало да я зареждат вече! Ако някой знае от къде мога да си купя/поръчам, ще съм му благодарен!
Pooh написа:
Не са много удобни за монтаж, без ролките, така че ... помислете си пак, дали точно това е Вашият ъгъл?
Хм, аз си ги монтирам и без ролки и не е чак толкова трудно! В сравнение с полагането на хартиена лента по вътрешните ъгли , тази на No coat е направо фасулска работа! Предлагат ли се и ролките в България и каква е цената им?
Pooh написа:
Не цитирам имена на фирми, за да не се приема за реклама, но едно бързо търсене в мрежата, лесно ще Ви доведе до подходящи представители.
За сетен път обяснявам днес, че рекламата не е забранена тук! Дори САМОрекламата не е тотално забранена, ако потребителя освен самореклама помага със съвети на останалите потребители!
Въпросната лента я търсих доста време и успях да я намеря във фирма Брайт 2000 в гр.Пловдив.
Незнам защо Щром спряха да я продават вече.Провери там ако имаш път.
marmoz - специалист
Сега ако някои каже и къде в София я има ще е супер :)
Незнам кои са им дистрибуторите в София но знам че имат голям склад в Божурище,ригипс пробвай там.
Тани - модератор
Вносителите не могат(не искат) да продават на крайни клиенти. На мен ми пратиха от Плевен , защото се оказа че в Пловдив няма никъде в наличност! :shock: Казана ми след седмица, което означаваше догодина в случая :lol:
  • 1
  • 2

Тема "ъгли No-Coat" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: