Сложих картоните на конструкция, на външните стени наредих каменна вата,и по указанията за пароизолация сложих и найлон между ватата и картона.От тук нататък който майстор е влезнал да прави нещо все ме убеждава,че съм направил най-голямата грешка с този найлон.Тавана в кухнята също направих с изолация и найлон.За там направо виждам присмех в очите им.
"Ще стане оранжерия","Ще се спариш като чорап","Кво да ти шпакловам тавана,той след зимата ще е надигнат от мухъл и влага".....
Какво да правя хора?
Не съм фугирал още картоните и ме вкараха в размисъл...да махам ли найлона,да стои ли..?
Всеки майстор ми говори,че предимството на тая вата било,че била дишаща и затова се слага на вътрешна изолация.Що съм давал пари за вата като с найлона правя ефект на изолация с фибран или стиропор.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
"Ще стане оранжерия","Ще се спариш като чорап","Кво да ти шпакловам тавана,той след зимата ще е надигнат от мухъл и влага".....
Какво да правя хора?
Не съм фугирал още картоните и ме вкараха в размисъл...да махам ли найлона,да стои ли..?
Всеки майстор ми говори,че предимството на тая вата било,че била дишаща и затова се слага на вътрешна изолация.Що съм давал пари за вата като с найлона правя ефект на изолация с фибран или стиропор.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)