Здравейте на всички ! Напоследък много ме влече желанието да освежа апартамента си и тъй като се нагласям да пребоядисвам хола,кухнята, спалнята и коридора, за хола бих искал да направя някакви декорации от гипскартон ( от типа на някаква етажерка да си сложа една ваза ). Бих искал да разбера лесно ли става цялата работа и от какво имам нужда. :rock: :)
jekasus - майстор
Ivan2212 написа:
Бих искал да разбера лесно ли става цялата работа и от какво имам нужда. :rock: :)
Лесно :-D
Трябват ти - винтоверт(малка дрелка), макетен нож, молив, нивел(обикновен или лазерен), прав ъгъл(може някоя фансова плочка да замести) перфоратор, чук и рулетка.
За "направи си сам" май стигат :?
N.Georgiev - специалист
Забрави ножица за ламарина ( може и флекс ) ренде за гипсокартон и две десни ръце , левите няма да свършат работа .
tanosliven - специалист
jekasus написа:
Ivan2212 написа:
Бих искал да разбера лесно ли става цялата работа и от какво имам нужда. :rock: :)
Лесно :-D
Трябват ти - винтоверт(малка дрелка), макетен нож, молив, нивел(обикновен или лазерен), прав ъгъл(може някоя фансова плочка да замести) перфоратор, чук и рулетка.
За "направи си сам" май стигат :?
....един американец питал англичанин как се правят тези хубави градини ?
-Лесно му отговорил англичанина.Садиш каквото ще садиш и после 500г поливаш :-D :supz:

Тема "Декорации от гипскартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: