pavkatay - майстор
предстои ми изправяне на стените в баня с гипсокартон. въпросът ми е ако помещението е високо 2.55м и използвам листове с размер 2.6/1.2м мога ли да ги редя един до друг вертикално като по този начин ще се получи само вертикална фуга. гк ще е на конструкция. предварително благодаря.
Palawnik - специалист
detelin написа:
според мен може
И що?
The_FAN - специалист
аз ли не вдянах или....че те винаги си се слагат вертикално листата ... :?: :?
pavkatay - майстор
"по този начин ще се получи САМО вертикална фуга". имам предвид, че няма да има хоризонтални фуги които да е необходимо да разминавам и дали това би било проблем(аз си мисля, че не , но не съм чак такъв специалист и затова питам)
pesho - специалист
:-D :-D ..тва ти е перфектния вариант-да няма фуги,които после пък да шпакловаш.. :-D идеята е колкото си може по-малко фуги.. това е като вица за лудите,дето тренирали да бягат от лудницата ,като прескачали всеки ден оградата и се връщали.. в уречения ден за бягство един дотърчал запъхтян и извикал:- Провал,пичове,преебани сме-оградата я няма.. :?
The_FAN - специалист
pesho написа:
:-D :-D ..тва ти е перфектния вариант.... :?
акцентирай върху това и действай
vidrata - специален-специалист
Слагай ги както искаш .Имай предвид че ако банята ти е малка и има чупки ще се озориш малко с вкарването на листовете вътре и поставянето им по места.А за шпакловането не мисли то не е нужно чак толкова да е прецизно. Аз от както се измъчих в една гарсониера с тея на 2,60 вече слагам от 2 метровите. Няма грижи. Както решиш.
asinka - специалист
pesho написа:
:-D :-D . това е като вица за лудите,дето тренирали да бягат от лудницата ,като прескачали всеки ден оградата и се връщали.. в уречения ден за бягство един дотърчал запъхтян и извикал:- Провал,пичове,преебани сме-оградата я няма.. :?
Пешооо, това ме съсипааа :lol: :lol: :lol:
pavkatay - майстор
благодаря на всички. както бях писал някъде аз съм един прост авиоинженер , но все си мисля, че по- малко фуги= по-малко проблеми, а за листовете мисля , че няма да имам проблем с монтажа, въпреки, че банята е 4,5 квадрата. това , което ме притеснява е ,че срещнах някои мнения във форума, че фугите може да не се запълват а да се редят плочките направо - интересува ме това правилно ли е ? а и се радвам за" вентилатора", че вече вдяна :-D

Тема "пак за гк в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: