• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Е, че ти нощна ли ше бичиш............... :-D .От малките имам PSR 200 Li, зелената серия.Машинката си е много добра, но естевствено е за по-дребни работи.Иначе батерията е страхотна, много малък саморазряд.Литиевите елементи са на САНИО, доколкото знам.
shadowman - майстор
На тия въшки зимата батерията не работи добре на студ, раотил съм с такава джага 2-3 години.
rijata - напреднал
Здравейте на всички, искам да си купя някакъв акумолаторен винтоверт за около 70 лв, и по възможност да пробива желязо, може и втора ръка да е, или няма за тази цена такива. Благодаря ви!
griffin - майстор
За 70 лв. трябва да търсиш на старо и като го вземеш най-вероятно ще се наложи да смениш батерията :-)

От по евтините които съм пипал добро впечатление ми направи ба B&D който се продава в метро, кофти е че беше с една батерия и 3 часа за зареждане на батерията :-), а и за съжаление никой не знае какъв е момента с който завива точно тая машина.
За метал предполагам че ще ти трябва по мощна машина т.е да има по голям момент.

За тая цена просто не знам какво може да се препоръча мисля че дори Einhell в метро вече им вдигнаха цените, може да разгледаш някой райдер ако си харесаш.

Лично аз имах един Budget за 34 лв, от метро провиваше и метал, ама много беше слаб лесно спираше свредлото и не трябваше много да натискаш, батерията се саморазреждаше т.к го ползвах за дом. цели и накрая като ми трябваше да завивам нещо пак завивах на ръка, зарядното му нямаше контрол кога е заредена батерията и трябваше да си навивам часовника( 1 даже я забравих 12 часа ) и накрая просто ми писна и се орасих за нов. Прецени си дали това което описах те устройва и дерзай :-)
rijata - напреднал
Това ще пробие ли или ще ми омалее ръката и счуби бормата :) http://www.voinishki.com/catalog/produc ... c559dea190

Чудех се също тези промоции 3в1 винтоверт ъглошлайф и нещо друго дето вървят от време на време по големите магазини, заслужават ли си парите говоря за домашна работа. :) Защото много често ми се е налагало да одрежа някакъв винкел и дай с тая ножовка 2 часа с почивки :)
velsi - Почетен майстор
Пълен ташак е това. Имам го и така си седи. Не върши работа.
housedoktor - майстор
UNIOR написа:
Погледа ми върху Хитачи е главно от мнения на клиенти с които съм говорил, и напоследък тези мнения в поголямата си част са негативни, интересното е хората които са работили извън страната с Хитачи са много доволни от марката, но след като са закупили такива в БГ., мнението им е не е много добро, меко казано,. Но всеки има право на мнение.

Аз лично не съм работил с тази марка и не мога да кажа нищо конкретно за нея. Радвам че ти си останал доволен, пожелавам ти да си яползваш със здраве. :)
Относхо Хитачио.Имам 14,4 в винтоверт ,купен от Англия.Общо мнение -неудобен със слаб патронник.На 2 та година се счупи бутона на реверса.След ремонта работи ок,вече 5 годинка, със сравнително интензивно натоварване.Но тежкият къртач пак на същата фирма,посети сервиза на 2 ден работа ,и то доста лека.
Takezo Sensey - модератор
Класика , ХИТАЧИ се прави в Ирландия , Япония и .....Китай - та последното не е с качеството на Япоското и никой не може да ме убеди в обратното.

Добрата новина е че машините на ХИТАЧИ имат 3 години гаранция :!:
Здравейте на всички,споминаха ми се батериите на акум.винтоверт и искам да си купя нов за около 200-250 лв, с две скорости, две батерии и бързо зарядно. Ще навива винтове в алуминии,пвц, дърво,тухла,бетон и от време на време ще върти бургии до 10мм./по рядко 13мм./ и какво ли още не:? не му е било леко на стария,от къде извади толкова душа не знам:-D....и на новия няма да му е леко.Замислил съм се за това http://209.85.129.132/search?q=cache:vU ... =firefox-a ,
но все още няма отзиви за тях.
Благодаря ви!
housedoktor - майстор
Спаркито ми се вижда тежко и неудобно,явно държиш да има ударно-пробивна опция.Някъде по форума имаше отзиви за тази машинка
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: