Ел. инструментите. Консумативи.
B0bi - специалист
Господа, не плюйте по другите! Панайоте, има силови китайски вариации на по-високи цени от твоите и съответно с по-добри показатели. Ти си намерил ниша за себе си от завишени параметри на съответната цена - окей! Пожелавам ти много клиенти! Спри обаче да роптаеш срещу всичко друго [китайско (като твоето)], моля! Всеки трябва да има право да решава сам за себе си какво ще си купи.
В крайна сметка това не е твоя, лична тема. Ако искаш (ако е по правилата) направи си такава, в която да се изтъкват предимствата на твоите и евентуално недостатъците на всички други. Най-добре дай възможност в собственият ти сайт за дискусии.
MamaMy - майстор
ср авг 28, 2024 11:10 pmB0bi написа:
Господа, не плюйте по другите! Панайоте, има силови китайски вариации на по-високи цени от твоите и съответно с по-добри показатели. Ти си намерил ниша за себе си от завишени параметри на съответната цена - окей! Пожелавам ти много клиенти! Спри обаче да роптаеш срещу всичко друго [китайско (като твоето)], моля! Всеки трябва да има право да решава сам за себе си какво ще си купи.
В крайна сметка това не е твоя, лична тема. Ако искаш (ако е по правилата) направи си такава, в която да се изтъкват предимствата на твоите и евентуално недостатъците на всички други. Най-добре дай възможност в собственият ти сайт за дискусии.
Къде ги тия силови китайци бе Боби? Дай пример! Модел транзистори, модел диоди.
B0bi - специалист
Веднага, щом Панайот каже с какви са неговите.
chapara - майстор
Щи даде ама кога тате ми купи коуео😄😁 Бех го забравил БоПчо, ма си немате работа да го цитирате, като доста други заличени. Сега Форума е песен👍
Pansim1 - специалист
ср авг 28, 2024 11:34 pmB0bi написа:
Веднага, щом Панайот каже с какви са неговите.
FGH40N60SMD за ИЗА150 и FGH60N60SMD за ИЗА190
Ако искаш снимка...утре
И...нищо не плюя. Казвам истини, от моята практика като сервиз на заваръчна техника.
И всяка една моя дума мога да я докажа чрез тестове и измервания.
Пък който вярва в дядо коледа, кой съм аз че да го спирам.
Cyx - напреднал
Чакаме отговор от поредния всезнайко на форума. Давай Боби ти си на ред. Колко мощни китайци отвори и какви транзистори и диоди видя? Както се видя този Панайот отговори съвсем по мъжки. Дай да те видим сега теб защото ако само говориш на едро много олекваш в този форум. Не, че много си тежал. Откакто го чета форума теб май не съм те виждал да помогнеш на някого. Само коментираш злъчно темите на другите.
Николов Н. - специалист
Определено не е само той!
Има още един-двама,дето все някой "им е трън в зад..ка", а съветите им са по "леки" от глухарче в полето!
Да се разпозная ли веднага, бат кемал?!
Сухия не мога да определя защо се е пререгистрирал и кой е, но ти светиш като маймунски задник.
Особено като се свечери, праснеш някоя друга молитва...
hidrazin - майстор
Я и аз да се запиша/разпозная - специално за задръстения шнорхел. :lol:

Относно машините на Pansim1 и тяхното качеството - НИКАКВИ ЗАБЕЛЕЖКИ.
Нямам от неговите машини но съм гледал как работи. Повече от отлично.
:partyman:
P.S. Мно'ооо се хилих със "силовите китайци"...
Ей ги де са силовите китайци. :rock:

Прикачен файл:
СИЛОВИ Китайци.jpg
gogo7777 - майстор
Като транзисторчета на радиатор са наредени :lol:

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: