С кои марки може да се сравнява, като качество или е трудно да се определи?

съб юни 15, 2019 1:44 pmbehwolf написа: Интересно, тази марка на Емаг Steinhaus, дали е на ниво на лидълския комплект https://www.emag.bg/komplekt-instrument ... DX2L59BBM/. Търсих информация в интернет, ама нещо не намерих кой ги произвежда. На Лидл е ясно.От лични впечатления, почти всичко е идентично с лидълските, както и 98% от кауфландската техника, но няма маркиран производител
пон ное 18, 2013 6:04 amcolyo написа: Бих те посъветвал да се ориентираш към марките FORCE и MTX. Работил съм доста години с първата и миналата година правихме тестове на втората марка. От бюджетните марки не знам дали на нашия пазар можеш да намериш по-добро. KING TONY и RICO са другите, които ми идват на ум, но са малко по-скъпи.Още ли държат ниво - в небезисветен сайт това бяха първите (по цена) които не мязат на отливки в някое школо...
ср юни 10, 2020 1:06 amyanko78 написа: За цена/качество, аз бих препоръчал лидлските инструменти. Според мен, са по качестмени от топмастер и подобните. Следиш, чакаш и скачащ когато се появи желан инструмент.Забравих да спомена - търся една идея по-добри - а и не търся комплекти вече. Примерно клещи не бих взел.
ср юни 10, 2020 1:06 amyanko78 написа: За цена/качество, аз бих препоръчал лидлските инструменти. Според мен, са по качестмени от топмастер и подобните. Следиш, чакаш и скачащ когато се появи желан инструмент.А къде са ръчичките.Имам един приятел в гаража му има само марков инструмент,ама ръцете са му завряни в задника.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: