Ел. инструментите. Консумативи.
емовлаха - специалист
пон ное 10, 2025 5:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
180 е може би най купуваната щилка, поне в Русия. Нещо като голф е, но дойде време да я направят на мармалад.

Известно е, че съм фен на Щил. Признавам обаче, че при повечето сравнения в тубата, Хускварна режат по-бързо.
Трабант на изпаднали Германци е 180ката :)
ср ное 12, 2025 11:35 amемовлаха написа:
180 е може би най купуваната щилка, поне в Русия. Нещо като голф е, но дойде време да я направят на мармалад.

Известно е, че съм фен на Щил. Признавам обаче, че при повечето сравнения в тубата, Хускварна режат по-бързо.
Трабант на изпаднали Германци е 180ката :)
Ти ги разбираш тея работи.

Този прави, ти споделяш вече направено.
Не е хубаво тъй, Емо, но имаш право сякак да се кривиш, само да си угоден. Изборът и теглото са си персонални.

"С тегло само 4,1 кг , MS 180 е един от най-леките бензинови триони на пазара. Този лек дизайн го прави изключително маневрен и позволява работа без умора за продължителни периоди . Той е идеален за употреба в домашната градина и за средно големи „Направи си сам“ проекти.

От братска Германия за Форума с любов. Така да се каже, това е форумната резачка, същи трабант за бедни home makers.
емовлаха - специалист
Ти ги разбираш тея работи.
Нищо не разбирам, споделих Сръбското видео. Дядото някъде във видеата си споделяше, че е 20 годишна Щилката
Да са живи и здрави всички и да си ги ползват моделите.
От сутринта ми бъгват постовете не се изпращат. Някой ден може и да се видят.

Бях забравил за тези малки таратайки, та може да ти е интересно за дребосъците :)

Ето защо тази- MS150T1 ще свърши работата на 10 китайки и като казвам...
съб окт 11, 2025 6:14 pmТрифон П.Трифонов написа:
Моята я прибирах само първата година. От тогава насам си седи под навеса на дръвника.
Вадя от сака, ритам, пали и си свършвам работата. Днес ги почистих до блясък- готови за работа.
Основната работа я върши малката. Дори повалянето на 35см дърво в основата вчера не беше проблем.
емовлаха - специалист
При мен също брадвичката не се спира, целогодишно е заредена със гориво.
М/у другото на мъжете все нещо ни тежи. Ноо, на масата нямаме равни, във вдигането на дамаджаната няма стигане
Толкова умее тази жена и се справи Евалата! Показа и прилични умения със брадвата
Няма да се изненадам да пребори и Рибалките със цялото им оборудване

Даже и на цвят си смеси горивната смес :)
Indianec 2 - специалист
Някой слагал ли е китайски колплект бутало и цилиндър на маркова машинка?
Че трябва дма свърша услуга на познат, но до сега или съм успявал да изчистя цилиндъра или съм взимал комплект втора ръка...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет ное 14, 2025 9:11 amемовлаха написа:

Даже и на цвят си смеси горивната смес :)
На цвят, друг път. Много ми хареса вълшебната тубичка, супер идейна
Харна какичка
MamaMy - майстор
Във втория клип кака.

ПП тубичката или поне подобна я има и у нас. Купувал съм я с масло от дилър на хуск. И да, каката е много яка. :razz:
пишман_майстор - майстор
Огън е колежката. Такива оцеляват и ще оцеляват.
А как само подхвана брадвето... Скри ми шапката.
Да му мислят другите ( инфлуенсърките) кат спре интернета.... ке леят кървави сълзи...
Indianec 2 написа:
Някой слагал ли е китайски колплект бутало и цилиндър на маркова машинка?
Че трябва дма свърша услуга на познат, но до сега или съм успявал да изчистя цилиндъра или съм взимал комплект втора ръка...
Слагал съм цилиндър, хромиран, но бутало-не.
Това в случаите , кога преценя, че буталото е в ред, в смисъл на "ще кара с нов/и сегмент/и" и липса на алтернативи .
Определено го избягвам , като вариант. Особено ако знам, че мога да спася цилиндъра ( оригиналния)
Буталото в над 75% е само на метеор или оригинал ( това за маркова техника)
емовлаха - специалист

Китайски магарета vs Шведски елен на стероиди

https://www.husqvarna.com/fi-fi/moottor ... g-mark-ii/

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: