• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Шината абсолютно успешно се замества от линеал (мастар, нивел, ...) и две бързи стяги.
Аз бих избрал акумулаторния.
gogo7777 - майстор
Акумулаторните са хем с по-ниски обороти, хем с по-малки дискове. Като добавим и бързото изхабяване на батериите при което оборотите падат още......Не е си работа :wink:
Chefo77 - майстор
Кога последно ползва аку циркуляр?
gogo7777 - майстор
Може би преди година. Защо?
:)
chapara - майстор
чет яну 15, 2026 2:23 pmChefo77 написа:
Кога последно ползва аку циркуляр?

Заглавие: Ръчен циркуляр DeWalt - акумулаторен или електрически?!МнениеПубликувано: вт яну 13, 2026 8:38 pm
Извън линия
специалист

Регистриран: съб апр 19, 2025 3:38 pm
Здравейте,
Предстои ми закупуване на ръчен циркуляр. Имам един бюджетен Parkside който купих преди 10тина години, но даже не съм го вадил от кутията. Не ми се е налагало, а и не мисля да го вадя.
Ще се режат Греди, матраци, кофражни дъски, материал с де, плоскости, сачаци, ламперии и т.н. Няма да се използва професионално. Проектътбелина до 50мм, дюшемета е за стара стопанска сграда - нов покрив и цялостно обновяване ( подове, стени и т.н. Нещо като мъжка бърлога, без много втеляване и изкусуряване.
Спрял съм се на 2 циркуляра на DeWalt които са ми по джоба и смятам, че ще ми свършат работа
  • 1
  • 2

Тема "Ръчен циркуляр DeWalt - акумулаторен или електрически?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: