Ел. инструментите. Консумативи.
Ал_ - специалист
Точно той, да. Не мисля да го връщам - харесва ми. Краката може би ще му попроменя на първо време, филтърът май и той спомага за допълнителния шум
MamaMy - майстор
Браво! Да върши работа и да не се чупи! :2thumbs: :klatsch:
пишман_майстор - майстор
Ники има таланта, да намира добри предложения и често и най-приличната им цена :)
За обезшумяването ( допълнителното) , има варианти, едно от тях е наистина филтъра . Но да не се очакват чудеса. Просто конструктивно нещата имат граница. И ако изначало не е подходено в тази насока ( като конструкция) , трудно е да се промени нещо отпосле значително.
gogo7777 - майстор
Понякога се чудя как сами си създавате кахъри. :)
Бяга се от масленият компресор, купува се безмаслен (сух) и се започва преработка, която няма да "избели кахъра"

Какво като компресора вдига джабала? Той така се е родил.....гръмогласен :-D
пишман_майстор - майстор
Имат си приложения и безмаслените .
Продухване на електроника/компютри и други.
Могат да се съхраняват и работят с главата "надолу" .
Често такива с аналогични параметри спрямо маслен тип са и по-леки.
Ся аз лично не ги долюбвам чак.
Но си имат някои предимства.
Основен минус- цена, ресурс и време за работа.
Ал_ - специалист
Голям кютюк на разположение - имам. Трябваше ми нещо компактно и лесно преносимо - по-добре да отнеса компресора до принтерите, отколкото тях да разнасям нагоре надолу, примерно, но не само. Нормално да търся нещо по-тихо. А в евентуална смяна на крака и филтър не виждам някаква философия, пък няма нищо лошо да си поиграе човек :-D

Тема "Преходник от 110v към 220v за въздушен компресор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: