Ел. инструментите. Консумативи.
bigdragon - майстор
ср мар 04, 2026 5:47 amn_a написа:
ср мар 04, 2026 3:27 amMamaMy написа:
В момента 3;28 сутринта има 6 анонимни четящи темата :-D
Как ги виждаш тия работи, искам и аз
Долу на страницата пише "кой е на линия",
но обикновено повечето са ботове.

Ако в профила не е чекнато "Не показвай
кога съм на линия", също ще те виждат като "гост"...
Ghostwheel - напреднал
ср мар 04, 2026 3:27 amMamaMy написа:
Според мен повечето анонимни потребители четящи тази тема се интересуват от един единствен тунинг. Как да направят резачката по-безшумна за да не ги хванат горските. Маркуча в ауспуха потопен в туба с вода не е най-удобния метод, но е най-тихия който мангалите бракониери на дърва са измислили. Ако им предложиш такъв тунинг ти гарантирам огромна посещаемост на темата :lol:

В момента 3;28 сутринта има 6 анонимни четящи темата :-D
Има лек и за тях - "берат" от някъде една електрическа на батерии, ако не ги хванат докато я "купуват", никой няма да ги чува на повече от 50м. Ама на всички айдуци де ходят да краднат дърва в гората, независимо от цвета им, им пожелавам да късат верига на всяко второ ходене. Ако бяхме нормална държава такива нямаше да съществуват, щото щяха да седят на "топло" ако не на първия, то до третия опит да са ги хванали..
Днес ми дойде и оригиналния ауспух на щил - прави ми впечатление, че е изцяло кух, няма мрежичка и отвор за болта който я застопорява дори. Явно е вариант за някъде извън еврогейския съюз. Снимал съм му и парт номера за някой ако му потрябва. Тези дни като ми остане малко свободно време ще почвам творенето на чудеса от храброст - ще снимам задължително какво се е случило, и ще споделя какъв е ефекта от цялата работа.
Прикачен файл:
Auspuh1.jpg
Прикачен файл:
Auspuh2.jpg

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: