Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
Лаладжия значи :-D
....и защо да се измъквам? Нямам намерения да си губя времето за да обяснявам съвместимостта на кодовете по стандарти, камо ли и съобразно по EN незнам си кое.

По-добре да се "измъкна"
:drinkers:
Avas - специалист
нед авг 02, 2026 4:29 pmgogo7777 написа:
Лаладжия значи :-D
....и защо да се измъквам? Нямам намерения да си губя времето за да обяснявам съвместимостта на кодовете по стандарти, камо ли и съобразно по EN незнам си кое.

По-добре да се "измъкна"
Аз още те чакам да обясниш едно твърдение от офроуд форума, където разправяше, че с китайските инвертори нямало да се работи с новите електроди. Или нещо в тоя дух.
Минаха години, лично аз в офроуда не влизам от камара време, че нещо ме напряга последната актуализация на софта, ама все още за такова чудо не съм чувал.
Има ли някакво актуално инфо или пак ти е по-изгодно да се "измъкнеш"?
П.П.
Добре, че оня новия не те е налазил и теб, че нямаше да имам възможност да те питам.
gogo7777 - майстор
Има инфо.....ама то е за хора, които са вътре в материята.
Ти от тези ли си?
Avas - специалист
нед авг 02, 2026 4:45 pmgogo7777 написа:
Има инфо.....ама то е за хора, които са вътре в материята.
Ти от тези ли си?
Аз съм от тия, които обичат да се ебават с лъжци и фантазьори.
Ти такъв ли си?
gogo7777 - майстор
Така ли ме оприличи? Защо искаш информация, която няма да ти е от никаква полза. Ако те дразни нещо в мене и ровиш за компромати, няма да те огрее.
Ама айде от мен да мине....съвсем повърхностно. Има нови (вече не са нови) технологии в заваряването. Като насока ще ти подхвърля кокалче да си глозгаш :) .....би-метални електроди с нов вид халогенна обмазка. Заваряванено изисква АС токоизточник. Това стига ли ти като месце по кокалчето или ти е малко?

След като пробвах такива със съответната машина, имах намерение да се сдобия с такава машина. Дори се обърнах към Пансим за направата/преправата на такъв....е така за спорта да видим дали ще стане. Имам няколко такива електрода и идеята ми още не е умряла.
Avas - специалист
нед авг 02, 2026 5:56 pmgogo7777 написа:
Така ли ме оприличи? Защо искаш информация, която няма да ти е от никаква полза. Ако те дразни нещо в мене и ровиш за компромати, няма да те огрее.
Ама айде от мен да мине....съвсем повърхностно. Има нови (вече не са нови) технологии в заваряването. Като насока ще ти подхвърля кокалче да си глозгаш :) .....би-метални електроди с нов вид халогенна обмазка. Заваряванено изисква АС токоизточник. Това стига ли ти като месце по кокалчето или ти е малко?

След като пробвах такива със съответната машина, имах намерение да се сдобия с такава машина. Дори се обърнах към Пансим за направата/преправата на такъв....е така за спорта да видим дали ще стане. Имам няколко такива електрода и идеята ми още не е умряла.
В тоя ти пост, ти си определи за себе си на какво се оприличаваш.
В моите очи, си там нещо. Не мисля, че трябва да те бърка, точно какво.
gogo7777 - майстор
Ще го приема за разбиране.
Avas - специалист
нед авг 02, 2026 6:46 pmgogo7777 написа:
Ще го приема за разбиране.
Приемай го както искаш.

Тема "Трифазен или монофазен ММА заваръчен инвертор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: