• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Ел. инструментите. Консумативи.
velsi - Почетен майстор
А ти да не би да успя да го прочетеш?! :evil:
EDI - майстор
Не съм, бе, аз съм на Вие с немския.Това е превода от ГУГЪЛ-а.Такезо каза, че тези дни можело и да го преведат негови приятели.
EDI - майстор
Малко информация за батерията на СПАРКИ BR10.8 Li.Съставена е от три клетки на САМСУНГ, модел INR18650-13p - 3,6 волта, 1,3 A/h.На този линк е графиката на работната характеристика на клетката - http://www.rc-network.de/forum/attachme ... 1198948134 .Най-важната характеристика е запазването на енергията, който определя продължителността на работата с едно зареждане - определя се като Wh.В случая този показател е 8,21 Wh, което е едно добро постижение около и над средното равнище за любители.За сведение батериите на БОШ СИНЯ серия имат 10,3Wh, а новата серия на МЕТАБО LTX/хеви дюти/ имат около 13 Wh, като техните елементи са на САНИО и са най-доброто, което е на пазара в момента.
Takezo Sensey - модератор
EDI написа:
Не съм, бе, аз съм на Вие с немския.Това е превода от ГУГЪЛ-а.Такезо каза, че тези дни можело и да го преведат негови приятели.
Отказаха ми двама :mocken: , чакам третия :-D .
Реших да изпълзя от дупката си и да попитам някой който има Makita - 6827. Дали тази машина има спирачка и доволен ли е от нея. Защото се двоумя между Metabo - USE 8 и Makita - 6827. Metabo - USE 8 е по-тежък и по-дълъг от Makita - 6827. Трябва ми само за дърводелска работа. Благодаря ви за вниманието!
shadowman - майстор
Мани т'ва метабо.
EDI - майстор
МЕТАБО само от новата гама - L, LT или LTX в зависимост от предначначението на машината.
al-import ltd - специалист
Вмомента имам два останали Макита 6824 много добра машинка на добра цена...
.- 570W мощност
- 0-4500 оборота в минута
- 4 метра дължина на кабела
- лесна за настройване система за дълбочинно ограничаване
-1.4кг тегл
slavckc - специалист
Знае ли някой от къде може да се купи резервна батерия и зарядно за B&D 12V. Google предлага само извън България.
hakama - специалист
Имаме едно метабо (към 15волта) в гаранция е , от година някъде бачкаме с него (не професионално) .
Но, почна да бие патронника нещо ?! Може ли да се поправи това, гаранцията ще го покрие ли?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: