Хубави машини , но за потапящи циркуляри и най вече акумулаторни винтоверти. По- добре Makita. Попитай Niky77 може да ти даде оферта 

Mitko_P написа:Предлагат ми Dewalt за около 250 кинта? Някакви отзиви от тези машини? Ако не ще взимам макитата.Скоро гледах как работи един такъв къртач от големия клас. Доста мощен, а работеше много тихо и леко. Хареса ми. Ако това, което ти предлагат е в добро състояние, вземай го без да се чудиш.
Niky77 написа:Свредлата с два канала не стават! Пусни ги за продажба в "Продавам".Все на някого ще са нужни.Добра идея. Утре ще ги снимам и ще ги пусна тука, след като се ориентираме г/д какви са им цените, за да не се изложим с някоя извънземна цена
housedoktor написа:Със здраве да си я ползвате дълги годиниБлагодаря!
hakama написа:Привет, за да не пускам нова тема реших тук да пишаАз си мисля, че това е перфоратор . . . канали в бетон
Eihhell-a (перфоратор) издаде багажа оня ден (вече дори и смес за шпакловка не може да бърка), почна да стърже и пуши...
Спряли сме се на този модел на Бош (синя серия) , цена 500лв, с 18 консуматива . 800W , 3J.
Какви ще са му възможностите? Добра ли е офертата?
Канали в бетон , къртене на стена!?
http://www.kirov.net/?cid=156&pid=1138
Предпазен съединител - kaкво ще значи това?
От време на време правим ремонти и си трябва по-стабилна машина.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: