• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
evdoki - специалист
Хубави машини , но за потапящи циркуляри и най вече акумулаторни винтоверти. По- добре Makita. Попитай Niky77 може да ти даде оферта :roll:
dragozow - майстор
Mitko_P написа:
Предлагат ми Dewalt за около 250 кинта? Някакви отзиви от тези машини? Ако не ще взимам макитата.
Като марка не са лоши.
velsi - Почетен майстор
Mitko_P написа:
Предлагат ми Dewalt за около 250 кинта? Някакви отзиви от тези машини? Ако не ще взимам макитата.
Скоро гледах как работи един такъв къртач от големия клас. Доста мощен, а работеше много тихо и леко. Хареса ми. Ако това, което ти предлагат е в добро състояние, вземай го без да се чудиш.
housedoktor - майстор
DeWalt е класика,просто са слабо популярни в България
Избрахме Makita, колеги. Благодаря ви много за помощта.

Сега само се чудим около свредлата, защото баща ми има едни от хилти, които са само с 2 канала, а не с 4 като тези които дойдоха с макитата. Не знам дали са съвместими, но и да не са, няма страшно :)
Niky77 - специалист
Свредлата с два канала не стават! Пусни ги за продажба в "Продавам".Все на някого ще са нужни.
housedoktor - майстор
Със здраве да си я ползвате дълги години :finga:
Niky77 написа:
Свредлата с два канала не стават! Пусни ги за продажба в "Продавам".Все на някого ще са нужни.
Добра идея. Утре ще ги снимам и ще ги пусна тука, след като се ориентираме г/д какви са им цените, за да не се изложим с някоя извънземна цена :)
housedoktor написа:
Със здраве да си я ползвате дълги години
Благодаря! :)
hakama - специалист
Привет, за да не пускам нова тема реших тук да пиша :)
Eihhell-a (перфоратор) издаде багажа оня ден (вече дори и смес за шпакловка не може да бърка), почна да стърже и пуши...

Спряли сме се на този модел на Бош (синя серия) , цена 500лв, с 18 консуматива . 800W , 3J.
Какви ще са му възможностите? Добра ли е офертата?
Канали в бетон , къртене на стена!?
http://www.kirov.net/?cid=156&pid=1138

Предпазен съединител
- kaкво ще значи това?

От време на време правим ремонти и си трябва по-стабилна машина.
EmoZ - специалист
hakama написа:
Привет, за да не пускам нова тема реших тук да пиша :)
Eihhell-a (перфоратор) издаде багажа оня ден (вече дори и смес за шпакловка не може да бърка), почна да стърже и пуши...

Спряли сме се на този модел на Бош (синя серия) , цена 500лв, с 18 консуматива . 800W , 3J.
Какви ще са му възможностите? Добра ли е офертата?
Канали в бетон , къртене на стена!?
http://www.kirov.net/?cid=156&pid=1138

Предпазен съединител
- kaкво ще значи това?

От време на време правим ремонти и си трябва по-стабилна машина.
Аз си мисля, че това е перфоратор . . . канали в бетон :? !?!?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: