Ел. инструментите. Консумативи.
audibs - напреднал
Здравейте работата ми е свързана основно с рециклиране на тонер касети и ремонт на принтери,интересува ме каква акумулаторна отверка да си взема понеще видийки по касетите и принтерите са доста,трябва ли да има степени за регулация,ако не тази Makita - 6723DW ще ми свърши ли работа(страхувам се да не превъртят видийките в пластмасата) или предложението от раздел продава за perles,която е със степени на регулация,но няма гаранция и има по малък комплект битове.Търся нещо до 100лв.Благодаря предварително за вашите предложения.
EDI - майстор
Достатъчна ти е 3,6 волтова отверка.БОШ имат добри модели и в зелената и в синята серия - с литиеви елементи.Има и по-евтини по разните магазини, но не се знае, с какви батерии са.
В кауфланд скоро имаше някакви по 22лв. 3.6V с куфарче и мн битове.... :)
Takezo Sensey - модератор
Такава :

Изображение

TT данни :
89.00 лв.

Най-малкият инструмент на пазара, който може и да пробива, и да завинтва. Държач за накрайник "Clic" за добро пасване на шестостенни накрайници за пробиване и завинтване. Вграден магнит в държача за накрайник за удобно завинтване на труднодостъпни места. Фенерчето подобрява видимостта на детайла, когато се работи на слабо осветени места, например в шкафове. Индикатор за право/обратно въртене за удостоверяване с един поглед на правилната посока на въртене. Спусък за три пръста, позволяващ удобно хващане и по-малко умора в пръстите. Ръкохватка с меко покритие и ергономичен размер за оптимално удобство и ергономичност.Съединител които не позволява пренатягане на винта.

Максимален диаметър на винтовете 5mm.
Магнитен държач за накрайници със шестостенен захват.
Окомплектовка: вградена никел-кадмиева батерия 7,2 V 800 mAh, уникално пластмасово куфарче, 16 приспособления (10 отвертки / 6 шестостенни свредла)

Напрежение на акумулатора, V: 7.2
Капацитет на акумулатора, Ah: 0.8
Максимален въртящ момент, Nm: 7
Обороти на празен ход, rpm: 0 - 550

Успех в избора ! :-D
MamaMy - майстор
В тази нашата професия не се използват акумулаторни отверки, а обикновени такива без гумирани части + допълнителен магнит. С това си питане ми е ясно колко разбираш :sad: .
audibs - напреднал
Закупих си вече акумулаторна отверка Einhell 3.6v li-ion,за скромната сума от 35лв.,върши отлична работа. Забележката на разбирача я оставям без коментар,но щом няма работа може да си ползва обикновените отверки,като почне да прави по 10-15 касети на ден и някой и друг принтер ще се позамисли че има и по-лесно.

Тема "Каква акумулаторна отверка да купя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: