единак написа:Макитата я видях тук за £143, спаркито е £99.96, а и ги дават да са малко по-маломощни, ако въобще може да се вярва. Но пък имат съединител против заклинване.Ед, моята палава пръчка предаде богу дух (май изгоря ротора, не се справя с много с греенето), но (голямо НО) е с две години гаранция и ще я занеса в сервиза, като се наканя де . . .
А тая китайска подделка е £40. Вече съм решил да пробвам с нея първо, защото няма да се използва професионално. Пък ако се скапе... ми ще купя нещо по-добро и ще кажа на всички четящи да не си купуват боклуци. А може да излезе и качествено, гледай ЕмоЗ как го фали.
Обаче се чудя дали в Бг няма да е по-ефтино, пък и гаранции и т.н...

Хубавото е, че сега цената на пръчката е 49.9 лева, несъразмерно евтино в сравнение с работата, която ще отхвърлиш. За интензивна ограничена по обем работа си струва отвсякъде, за професионална работа идва много скъпо.
Аз бих те посъветвал да си купиш един читав перфоратор - два-триста кинта е, ще си свършиш работата кротко, по-натам се изниква нужда от такава машина. Аз имам апартамент в ЕПК и перфоратора ми е основен инструмент - отсекъде бетоний

Успех.