• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
EmoZ - специалист
единак написа:
Макитата я видях тук за £143, спаркито е £99.96, а и ги дават да са малко по-маломощни, ако въобще може да се вярва. Но пък имат съединител против заклинване.

А тая китайска подделка е £40. Вече съм решил да пробвам с нея първо, защото няма да се използва професионално. Пък ако се скапе... ми ще купя нещо по-добро и ще кажа на всички четящи да не си купуват боклуци. А може да излезе и качествено, гледай ЕмоЗ как го фали.

Обаче се чудя дали в Бг няма да е по-ефтино, пък и гаранции и т.н...
Ед, моята палава пръчка предаде богу дух (май изгоря ротора, не се справя с много с греенето), но (голямо НО) е с две години гаранция и ще я занеса в сервиза, като се наканя де . . . :)

Хубавото е, че сега цената на пръчката е 49.9 лева, несъразмерно евтино в сравнение с работата, която ще отхвърлиш. За интензивна ограничена по обем работа си струва отвсякъде, за професионална работа идва много скъпо.

Аз бих те посъветвал да си купиш един читав перфоратор - два-триста кинта е, ще си свършиш работата кротко, по-натам се изниква нужда от такава машина. Аз имам апартамент в ЕПК и перфоратора ми е основен инструмент - отсекъде бетоний :).

Успех.
piron45 - майстор
Аз пък съм си взел Райдер от Бриколажа. Доволен съм и ми върши чудесна работа за по дребни къртения и дупки. Е не може да се сравнява с професионалния бош.
Ronin - специалист
За райдер има писано....при все всичките инструменти маркови и аз ползвам райдер понякога
Милен - майстор
И аз си взех миналата година един RD-11. Смени водопровода на цялата къща, 50м къртене на канал в бетонна пътека на двора. Вътре канали по стените, големи отвори през плочите и друго квото се сети човек. Шилото с надпис Kress остана на половина :lol:

Изкара си парите отвсякъде и му остават още 1.5 гаранция.
Тая година съм по милостив и ще го пусна да сменя само електрото и за десерт ще бутна една тухлена стена за врата.
Ronin - специалист
Милен написа:
И аз си взех миналата година един RD-11. Смени водопровода на цялата къща, 50м къртене на канал в бетонна пътека на двора. Вътре канали по стените, големи отвори през плочите и друго квото се сети човек. Шилото с надпис Kress остана на половина :lol:

Изкара си парите отвсякъде и му остават още 1.5 гаранция.
Тая година съм по милостив и ще го пусна да сменя само електрото и за десерт ще бутна една тухлена стена за врата.
RDP-HD11 И мойто е такова....много работи....знам
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: