• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
slavian - помощник
Привет на вси4ки,
искам да подаря акумулаторен винтоверт на бащата на приятелката ми, 4е се 4удя за ето този:
http://www.leekes.co.uk/Power-Tools/Bla ... powertools
Не съм работил с Black & Decker, а и не ми се купува нещо по-скъпо, няма да е за професионални нужди.
bullet - специалист
Е той винтоверта е кукла за домашен майстор, че е и с литиево йонна батерия. Ако пък успееш да го вземеш и на тази цена - всичко е 6.
slavian - помощник
Да,мога да го поръ4ам веднага, понеже съм в UK в момента и скоро се прибирам, просто се чудя за ка4еството, не съм работил с такива, а и не познавам някой тук да е работил, пове4е се набляга на DeWalt, Makita i Bosch.
ralev - специалист
slavian написа:
...не познавам някой тук да е работил, пове4е се набляга на DeWalt, Makita i Bosch.
Ти сам си отговори на въпроса, каква машина да си вземеш
rolls - специалист
Бахти дизайна. :o То като бластер от Star Wars ....
griffin - майстор
Колега сам прецени ще ти кажа предимства и недостатъци за мен:
Предимства:
Едновтулков патроник
23 Nm въртящ момент
Относително лека 1,47кг
2 скоростна предавка
Хубав дизайн :-)
Литиеви батерии

Недостатъци.
Бавно зареждане според инструкцията в нет-а 5-6 часа.
Странни батерии 2 по 7В
danovsky - специалист
Булката ми подари Блек&Декер-че,винтоверт 12v преди 4 години.Купен даже от Метро.Гледах,псувах на ум,че си е дала залудо парите,ама нали е авантакис турих една усмивка(и целувка)за подаръка.Монтирал съм с него на 3 стаи предстенни обшивки,едно окачено таванче повечето мебели в къщи и много,ама много дупки в метал и дърво-още е живо.Не знам колко е марка ,но ми хареса!!!
pif4o - специалист
То за тея пари и с тея екстри направо вземи два :) отнасям го веднага, и без тва моя вече ми къса нервите ама кои да знае на времето че тея от 40 лева не струват :-D Аз от тая марка не мога да се оплача имам 2 -3 неща не са мръднали.
housedoktor - майстор
Това си струва парите,щом е за хоби ползване.Относно фирмата-Блек енд Декер създават първият акумулаторен инструмент и познатата на всички нас портативна бормашина. И са собственици на фирмата De Walt -професионални инструменти,а и не само на нея.
Kasper - специалист
не че е по темата но Skill са направили първия циркуляр, но новите им модели са ужас! Та в тази връзка не съм много сигурен че B&D е еталон за качество за акумулаторните машини .. виж за DeWalt .... това е друга бира - издържливи машинки! :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Black & Decker 14.4V винтоверт - заслужава ли си парите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: