Чета темата на колегата и си припомних как преди 12 години започнахме с един колега от любители да ставаме професионалисти....и така с моята ударна бормашинка Спарки модел БУР2 162 МЕ дупчи дюбели и с разни бургии по 200-300 мм с диаметър 8-10 мм....дупчи трегери по 3-4 часа....онази ти ми бургия се огъва като змия....
И така след 2-3 обект събрахме парички (но не достатъчно) и в един магазин.....пазарлък....Перфоратор спарки на изплащане.......жълт....мечта ...ех какво дупчене падаше........каква радост с този перфоратор......
Така че към колегата автор на темата перфоратора ти е решението.......а ако искаш да се мъчиш основно себе си и бормашинката както ти е написал колега по нагоре черни оксидирани бургии ...Български...с жълта видия.....те са най здрави....
п.с А бургии като на снимката имам сноп.....най НЕ ДОВОЛЕН от дългите бургии на Хилти ....направо ментета продават от официалния им магазин...за малките размери хилти са много добри

Така че към колегата автор на темата перфоратора ти е решението.......а ако искаш да се мъчиш основно себе си и бормашинката както ти е написал колега по нагоре черни оксидирани бургии ...Български...с жълта видия.....те са най здрави....
п.с А бургии като на снимката имам сноп.....най НЕ ДОВОЛЕН от дългите бургии на Хилти ....направо ментета продават от официалния им магазин...за малките размери хилти са много добри