Ел. инструментите. Консумативи.
UNIOR - модератор
:)

Прикачен файл

0000000000000.jpg
профил SDS-plus/SDS-max
0000000000000.jpg (22.8 KиБ) Видяна 5443 пъти
sploty - напреднал
благодаря за инфото ако има още някои да даде допалнителна информация относно перфоратора или савет е добре дошло
stambe78 - помощник
Със скромният си опит мога да кажа че всяко комбинирано нещо е компромис в параметрите на дадена машина.за пробиване е нужно перфоратор, а за къртене чист къртач.При къртача енергията на мотора е оптимално изчислена за къртене.При перфоратора къртенето е помощна функция.пример:Имам чист къртач 5кг макита и тои има значително по силен удар от 7кг перфоратор макита.моят съвет е ако имаш финансова възможност си вземи къртач за да можеш да го ползваш по предназначение.
leonardo_vd - модератор
stambe78 написа:
Със скромният си опит мога да кажа че всяко комбинирано нещо е компромис в параметрите на дадена машина.за пробиване е нужно перфоратор, а за къртене чист къртач.При къртача енергията на мотора е оптимално изчислена за къртене.При перфоратора къртенето е помощна функция.пример:Имам чист къртач 5кг макита и тои има значително по силен удар от 7кг перфоратор макита.моят съвет е ако имаш финансова възможност си вземи къртач за да можеш да го ползваш по предназначение.
Аз съм напълно съгласен.
sploty - напреднал
просто исках 2 в 1 но явно сте прави
исках като ми излезе за къртене и за пробиване да имам машина и да се мина с една,но май 6щ4е взема само къртач, какво означава чук за чекане има такива някви къртачи
препоръки за модел и цена пак ако може за къртач
предваритвелно благодаря
leonardo_vd - модератор
sploty написа:
просто исках 2 в 1 но явно сте прави
исках като ми излезе за къртене и за пробиване да имам машина и да се мина с една,но май 6щ4е взема само къртач, какво означава чук за чекане има такива някви къртачи
препоръки за модел и цена пак ако може за къртач
предваритвелно благодаря
Да те попитам нещо?

Колко пари даде за компютър????
Струва ли си да пестиш от парите за техника?

Аз съм си отговарял сам на тези въпроси не един път и достигнах до извода, че пари за тези неща не трябва да се пестят. Много грешки съм допускалк при закупуване на инструменти и техника, и все още ги допускам.

Така че взимай каквото ти е по джоба.
sploty - напреднал
мисля че ще купя само къртач без опция за въртене
цената пак е около 1500лв. марка макита
някой да ползва подобна машина и инфо за нея
velsi - Почетен майстор
Абе ти още ли го мислиш тоя къртач?! Досега щеше да му избиеш парите. Хората ти казаха толкова неща... Не знам още какво инфо очакваш.

Тема "за къртача" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: