• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
Колега ,стой настрана от зелената серия на Бош.Ако не ти трябва за професионална работа за тази пари ще си вземеш Мактек ( произвежда се от Макита ) ,че дори и профи винтоверт 12 в .Ако работиш професионално избери син Бош ,Макита Де Уолт и т.н
EDI - майстор
Да, особено тази серия, която си избрал 9600 и 1200, не си заслужава изобщо.Това е най-ниския клас от ниския клас.Послушай доктора.В завсимост от бюджета ,може да погледнеш по-скоро СКИЛ, отколкото зелен БОШ.От зелените единствено литиевата серия що годе бива.
velsi - Почетен майстор
Акумулаторен Скил не купувай! Батерията има нечовешки саморазряд! Днес я зареждаш - утре няма никой. А и се зарежда най-малко 3 часа. Имам един, съвсем нов, така си седи - не може да се работи. Не вярвам да са го оправили този проблем.
EDI - майстор
То при тях е обратното, преди проблема го нямаше.Стария ми СКИЛ 2301 е на 5 години, батерията още върши работа.Литиевите пакети на ПРОФИ серията на СКИЛ са добре, но там парите са повечко.
Red_line - специалист
не не не няма да го ползвам професионално но ще е в честа употреба както казах предимно за видий в дърво :?: от бош-а ме отказахте вече а компромисно решение ли е B&D ? пак за тези пари + - 20 лв .имам зеге на тази фирма и съм повече от доволен но акумулаторните машини незнам как са ... както казах не съм имал досега :?
Mega - специалист
Колеги, моля да препоръчате винтоверт за професионална употреба.

Кои модели и издържат повече, зареждат се по-малко и .т.н Нужно ми е да има и удар за пробиване на дупки до Ф6.

Хилти ме изненадаха с цена 1100 лв. и малко ми дойде в повече.

Предварително благодаря.
ivanovrg - специалист
ДЕВОЛТ са много стабилни,но също скъпи
Nikolow - напреднал
Makita или син бош.В краен случай Спарки.
Всичко останало е екзотика,разтакаване по сервизите и разправии.
Гледай да е поне 14,4V с по-големички батерии.
Вида на батериите е според цената.
В форума редовно има обяви за внесени от англия машини.
Ако си на "ти" с техниката и не ползваш сервиз а само купуваш резервните части не са лоша оферта.
housedoktor - майстор
Makita-добро качество,приемлива цена +добър сервиз.Алтернативи -син Бош и De Walt.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: