Машините са наистина хубави,но стига да не са ментета.Едно време ми носеха едни бормашини на същата марка за ремонт,като дефекта беше един и същ.Износен червяк на ротора.А бяха нови.Голям смях.Така и не разбрах да ли са ментета,но не приличаха на такива.
Ел. инструментите. Консумативи.
bobibobi79
- специалист
50 мнения в "Инструменти на фирма Milwaukee!"
stivemaster
- майстор
Малко инфо да пейстна :
Компанията Milwaukee е основана през 1924 година Е. Ф. Зиберт с цел пускането на пазара на първата олекотена ръчна бормашина с патронник ¼”, известна под името “Hole-Shooter”. От тогава тя неотменно поддържа репутацията си на новатор. През 1949 година се завършва разработването на уникалната ъглова бормашина с малки размери, през 1951 година – електрическата ножовка Sawzall®, през 1970 година се появявя бормашината с голям въртящ момент Hole-Hawg® – трябва да добавим, че всеки от тези инструменти се е превърнал в своеобразен производствен стандарт.
Компанията Milwaukee е основана през 1924 година Е. Ф. Зиберт с цел пускането на пазара на първата олекотена ръчна бормашина с патронник ¼”, известна под името “Hole-Shooter”. От тогава тя неотменно поддържа репутацията си на новатор. През 1949 година се завършва разработването на уникалната ъглова бормашина с малки размери, през 1951 година – електрическата ножовка Sawzall®, през 1970 година се появявя бормашината с голям въртящ момент Hole-Hawg® – трябва да добавим, че всеки от тези инструменти се е превърнал в своеобразен производствен стандарт.
ralev
- специалист
Марката е добра макар че на последък се уверих че всичко е брандиране, пример:
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ergo ... -240-volt/
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ttec ... 0240-volt/
а кой е производителя не знам
И аз бих си взел Milwaukee но със сигурност не от бг че тук цените късат портфейли
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ergo ... -240-volt/
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ttec ... 0240-volt/
а кой е производителя не знам
И аз бих си взел Milwaukee но със сигурност не от бг че тук цените късат портфейли
DTIvanov
- специалист
svetljo67 написа:Вярно, така е. Кангото символ. Проивежда ги Милуоки тулс. Хубавото е,че ползват мехника на Атлас Копко. За разлика отКолега, само да те попитам, някога пипал ли си машина AEG. Ако не си, не се изказвай неподготвен.
Ryobi® и AEG®, с които се обединиха ... финансова криза....
zillius
- специалист
Колеги,да възобновим малко темата ми,защото искам да се похваля и да попитам разбиращите същевременно!Искам да се похваля,че най-сетне ми донесиха от САЩ инструментите на Милуоки и съм много щастлив!
Като първо мнение,съм много впечатлен-много удобни(страхотна ергономия,солидна сглобка и ми се струва доста качествени материали за изработка).Като работа още нищо не мога да кажа,но мился че и там всичко ще е ОК.Искам да ви попитам обаче относно зарядното ,с което се зареждат батериите.Значи то е на 120V -2,1А входящ ток,а изкарва към батерията 18V - 3,5A .Въпроса ми е ,колко вата трансформатор да му взема, за да работи.Бях купил такъв на 100W,но се оказа много слаб и загрява и зарядното спира да зарежда и дава индикация за прегряване?
Тема "Инструменти на фирма Milwaukee!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература