• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
Kumai,работил ли си с тези инструменти?Ако си ,то има едно надписче "manifactured from Makita ", което явно ти е убегнало.Иначе Siте си е търговска марка на Screwfix регистрирана на главният им офис в Иеовил

The Site power tool range is designed and manufactured by Makita with all the professional performance and reliability you would expect from this heritage.

Прикачен файл

collage3.jpg
открийте разликата
collage3.jpg (15.94 KиБ) Видяна 6839 пъти

Прикачен файл

site-searchbanner.gif
site-searchbanner.gif (17.27 KиБ) Видяна 6839 пъти
Kumay - майстор
Не оспорвам! Преди време бях видял стария ъглошлайф на Спарки МА2002 като "Site".
PCL82 - майстор
От 1995 година имам елтос БУР2 160МЕ със мощност 650Вт. Тогава това беше най-скъпият и хубав модел, който се продаваше в ЦУМ.

Тази машина е страхотна. Що работа съм свършил с нея, даяни на зор.
Периодично си я отварям и подменям греста в скоростната кутия. До сега съм сменил само двата опорни лагера на ротора. Различава се по дизайн от сегашните спакита с това че е по-четвъртита и превключването на ударното действие е с врътка, а не с плъзгач. Ползвам я за домашна употреба и единственият и недостаък е слабият удар при бетона, но все пак не е перфоратор.
Авторът на темата не споменава дали е ползвал axminster.co.uk за покупката... и дали е направил избор... up-вам за това - и аз съм пред същото чудене.
Въпросният английски магазин има примамливи предложения и на пръв поглед изглежда добре, но искам допълнително мнение - ползвал ли го е някой от вас?
griffin - майстор
Аз съм си поръчвал от axminster инструменти, няма проблеми, дава се адреса при поръчка плаща се с кредитна карта, ел. инструменти идват с ТNT за около 5 дни, може да се обадите на TNT ако имате проблеми да сте на линия за получавенето, аз винаги ги карах да ми доставят в офиса доставката на ел. инструмент ми е излизала около 12 паунда, поръчвал съм и други работи които идват по пощата за около 3-4 дена, идват в пощата която сте дали, доставката излиза около 5 паунда.
Пратките в TNT могат да се следят в сайта им(имат тракинг) а пратките в пощата идват с тракинг номер за пощата и могат да се следят на техния сайт.

Надявам се да съм помогнал.
Kasper - специалист
Още един глас за Спарки!
Модела BUR2-160E е основно обновен преди година и от тогава е с по-мощен ел. двигател т.е. 720W. Разликата между купения в БГ и този от предложения сайт е че у нас се продава масово с обикновен патронник със зъбен венец, а не с автоматичен., и ръкохватката не е антивибрационна, а обикновенна. Ако все пак се спреш на Спарки си го купи от БГ заради сервиза - на 20 хубави машини винаги се пада по една с дефект и ако е твоята е добре да имаш гаранция.

Още нещо - машината е със две скорости - на първа скорост можеш спокойно да разбъркваш и лепила с подходяща бъркалка и в неголеми количества.
  • 1
  • 2

Тема "Избор на дрелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: