• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 285
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Никой нищо не спестява от окомплектацията! Навсякъде по света е една и съща!
Бих ти препоръчал да си намериш адаптор 1/4"-резба и да ползваш обикновени свредла с патронник. Иначе ще имаш проблем със шестограмните !
Успех!

П.П. Сега видях, че още се намира TD090DWE на 339,00лв! :wink:
krakalski - специалист
Обявата е невалидна! :wink:
MAKITA TD090DWE текуща цена в Бг. 380лв. срещу 320лв. (18% по-скъпо)
MAKITA DF030DWE текуща цена в Бг. 290лв срещу 240лв. (21% по-скъпо).
В цените от Германия съм включил шипинга.
Последна промяна от krakalski на ср ное 24, 2010 10:55 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Абе то хубаво е по-евтино, но какво става, ако се наложи да ползваш гаранцията?
krakalski - специалист
Гаранцията важи за цял свят.
Последна промяна от krakalski на ср ное 24, 2010 10:56 am, променено общо 1 път.
krakalski - специалист
Впрочем това с адаптора е също добро решение защото в момента шестограмните свредла са много скъпи,(специално са удебелени към шииката (шестограма)) и за домашна работа не си струва да се дават такива пари.
П.П. Не мога да не отбележа че покупката на сляпо (от чужбина) има и следните недостатъци.
1. В ремонтните бази са по-бързи (не те е.....) в обслужването на инструмент закупен в България.
2. Няма риск да се загуби пратката.
3. При производствен дефект в машината връщането е трудно и придружено с загуба на пари.
4. Можеш да ПИПНЕШ машината, защото ергономията на дръжката е от голямо значение.
5. Можеш да провериш (на място) работи ли тресчотката.
6. Да провериш кога са направени батериите.
И моля:prayer: НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ПИАНИСТА (Krakalski) ................ .
Последна промяна от krakalski на ср ное 24, 2010 11:01 am, променено общо 1 път.
ZEDYCUS - майстор
:-D Колега, нищо лично, но все едно си харесваш жена, а не инструмент. Отиваш пробваш и взимаш, колкото страници изписа досега да си го купил вече. То и жена по бързо се взима, че от много гледане все е кьопавата. Поздрави, надявам се да имаш чувство за хумор. :)
krakalski - специалист
Колега досега съм изхвърлил три ментака (общо над 450 лв.) ,а станах и любимец :lol: на майсторите в един сервиз така че:
1. сега съм внимателен.
2. темата ми е (беше) интересна.
3. имам време (криза) да човъркам из Интернет

По-добре повече време за избор за да спестиш тичането по сервизите. :lol:

Помолих :prayer: да НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ПИАНИСТА (Krakalski) ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ. :lol:
marian1 - майстор
Баков, малко да те подсетя, нищо не ти пречи да отидеш до магазина, да я вземеш в ръка разгледаш и после да кажеш - Благодаря, ще си я поръчам че ми идва по евтино ..... :lol: ще пасне ли така в ръката ти! :lol: :lol: :lol: защото нещо не мога си обясня - ония там по балами ли са, или тук тия са уж по гяволи? и ония са си писали печалба, а тия тук може би - меден месец на Хавай!
krakalski - специалист
Благодаря за вниманието, но темата не е "скромната ми персона", а "ВИНТОВЕ(Ъ)РТ" т.е. технически параметри- удар по оста и/или тангенциален такъв; мощност на първа/втора/трета(protool) скoрост; двигатели; комбинирани машини; окомплектовка; заводи и т.н. нещо от рода на това
boceto84 - помощник
Моето мнение за този модел макита http://www.itslondon.co.uk/pd_MAKBTD144 ... olOnly.htm е че е за сега най-доброто което може да се купи на пазара като се гледа "цена-качество" .Може би конкурент е само аналоговият модел на панасоник.Моторът е бръшлес(без четки) и практически вечен.Мога да кажа че съм очарован от удобството,мощноста и издражливоста на батерията му
П.П.Привърженик съм на бош (синя серия) и всичките ми инструменти са такива,номер 1 на БГ пазара(лично мнение),като качество и гаранция.
П.П.2 Споделете мнение за импакта на крес и изобщо за техните машини.Може ли да им се доверим
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 285

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: