Ел. инструментите. Консумативи.
bobibobi79 - специалист
Машините са наистина хубави,но стига да не са ментета.Едно време ми носеха едни бормашини на същата марка за ремонт,като дефекта беше един и същ.Износен червяк на ротора.А бяха нови.Голям смях.Така и не разбрах да ли са ментета,но не приличаха на такива.
guns3 - помощник
И аз имам машина на тази фирма и мога да кажа че е Много Добра!!!!!!! :)
valioka - напреднал
Много здрави и хубави машини.Първата ел.отверка с която съм работил беше такава, що видии съм изпокъсал докато и свикна:)Мощна и много удобна.
stivemaster - майстор
Малко инфо да пейстна :
Компанията Milwaukee е основана през 1924 година Е. Ф. Зиберт с цел пускането на пазара на първата олекотена ръчна бормашина с патронник ¼”, известна под името “Hole-Shooter”. От тогава тя неотменно поддържа репутацията си на новатор. През 1949 година се завършва разработването на уникалната ъглова бормашина с малки размери, през 1951 година – електрическата ножовка Sawzall®, през 1970 година се появявя бормашината с голям въртящ момент Hole-Hawg® – трябва да добавим, че всеки от тези инструменти се е превърнал в своеобразен производствен стандарт.
zillius - специалист
И решението ми е,че ще си взема Milwаukee,пък ако ще и да се разчуе.Харесвам Макита имам техни инструменти,но ще предпочета другата фирма и дано да не греша.Благодаря на всички отзовли се!
ralev - специалист
Марката е добра макар че на последък се уверих че всичко е брандиране, пример:
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ergo ... -240-volt/
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ttec ... 0240-volt/
а кой е производителя не знам :ka:
И аз бих си взел Milwaukee но със сигурност не от бг че тук цените късат портфейли
DTIvanov - специалист
svetljo67 написа:
Вярно, така е. Кангото символ. Проивежда ги Милуоки тулс. Хубавото е,че ползват мехника на Атлас Копко. За разлика от
Ryobi® и AEG®, с които се обединиха ... финансова криза.... :o
Колега, само да те попитам, някога пипал ли си машина AEG. Ако не си, не се изказвай неподготвен.
zillius - специалист
Колеги,да възобновим малко темата ми,защото искам да се похваля и да попитам разбиращите същевременно!Искам да се похваля,че най-сетне ми донесиха от САЩ инструментите на Милуоки и съм много щастлив! :-D Като първо мнение,съм много впечатлен-много удобни(страхотна ергономия,солидна сглобка и ми се струва доста качествени материали за изработка).Като работа още нищо не мога да кажа,но мился че и там всичко ще е ОК.Искам да ви попитам обаче относно зарядното ,с което се зареждат батериите.Значи то е на 120V -2,1А входящ ток,а изкарва към батерията 18V - 3,5A .Въпроса ми е ,колко вата трансформатор да му взема, за да работи.Бях купил такъв на 100W,но се оказа много слаб и загрява и зарядното спира да зарежда и дава индикация за прегряване?
ZEDYCUS - майстор
Трансформатора трябва да е поне 300 вата, колега. Около 35 лева струват.
zillius - специалист
Мерси колега, явно си трябва по-мощен трансформатор,случайно да знаеш къде мога да си взема 300W+ в София или пък интернет магазин.Благодаря ти предварително!

Тема "Инструменти на фирма Milwaukee!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: