• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30
Ел. инструментите. Консумативи.
Plamen11 - напреднал
Е,нищо.Иначе едното не пречи на другото :) .А по-горе исках само да покажа как съм го направил,защото стойката не винаги върши работа,т.е. не винаги може да се фиксира на стената,а стативите не са евтини.А така с този си става екстра.Взимал съм го втора ръка за към 60лв.Принципно не е много удобно,ако има голяма денивелация,но имам един държач за светкавица,с който вече го наклонявам самия нивел и си става екстра.Като цяло съм си много доволен,макар че има и по-хубави и удобни,на мен този си ми върши идеална работа.Не,че не може да се вземе ниво и по-ниско,но просто исках да покажа нали.
новия12 - специалист
мдааа - разбрах че е за пода...а пък и за солата - и това е решение за хващане на нивото за тавани за по ниски височини....
поздравления за професионалните снимки...
весели празници.... :)
новия12 - специалист
Pooh колега - и аз в първия момент погледнах с недоверие на снимките - то нали знаеш тук всички какви снимки качваме....
ама - на - той човека си е бил фотограф... :)
IJAN - специалист
Plamen11 -а защо не си взе солата дето е за плочки а Боша GTL3.Солата даже е по евтина , а и дава лъчи и зад нея.
Plamen11 - напреднал
Еми,аз и сега не съм убеден,че не съм сбъркал,но вече го купих.Дават го малко по-прецизен,въпреки че не вярвам на практика да е от голямо значение.Иначе не пуска назад,но може да го местя и така.Това,че има 45° не е чак толкова важно си мисля,но понякога може и да върши работа.Като го пробвам ще кажа как е.
marto - специалист
И най-новата ми придобивка :-D

Bosch GLL 2-80 Professional

Ако някой има излишна тринога да свирка , не ми е много нужна за сега
но не се притеснявайте да споделите ако имате некоя излишна :)

Изображение

Изображение

Изображение
Тани - модератор
Със здраве да си го ползваш! И много пари да ти изкара!
Защо не си взе този с трите плоскости? Цената мисля че беше близка. Аз на него съм хвърлил око. Само чакам нещо да се случи с този който ползвам :lol: Как се вижда лъча на светло? Това е единствената причина поради която в повечето случаи ползвам ротационния , въпреки , че не е самонивелиращ се :x
marto - специалист
GLL-3 е със около 270лв по-скъп , идваше на 900лв някъде а тая сума си ми
идва сериозна вече.На светло лъча е подобен като на всички останали,дават го малко по-наситен
но пак се губи на осветените места,със очила или мишена този проблем отпада
На цената на 3ката ще ми излезе със приемника,другия месец ще гледам и него да взема :)
polifren - напреднал
Аз съм доволен от тези
Прикачен файл:
100_2074.jpg
Прикачен файл:
100_2072.jpg 270лв
Прикачен файл:
100_2071.jpg
Прикачен файл:
100_2070.jpg
200лв за рулетката

Прикачен файл