Ел. инструментите. Консумативи.
ozimen - специалист
Я,кажете за Варна от къде може да се купят елементите ,че и моята батерия си заминава.
biser80 - специалист
ozimen написа:
Я,кажете за Варна от къде може да се купят елементите ,че и моята батерия си заминава.

Колега,тук има всякакви батерий.http://www.tpetrov.com/search.php?p=20& ... MH&s=&ord=

А някой знае ли къде мога да намеря зарядно 12 волта за МАКИТА 6270d .
Или мога ли да я заредя със зарядно 14.4в.на еинхел.
Пречи ли това че зарядното е 14.4в.а батерията 12в.
Относно батерите за винтовер Райдер има чисто нови за около 15 лв. в магазина на Райдер на Ломско шосе или в маазина им в Илиянци
http://www.raider.bg/index.php?p=12
а броя на батерийте зависи от работното напрежение за 12в батерия са 10 бр.
на пазара има и доста ментета които след 2 месеца протичат
забравих да кажа че това е цената на 1бр. 12в батерия
купуваш - слагаш и работиш
Kumay - майстор
biser80 написа:
А някой знае ли къде мога да намеря зарядно 12 волта за МАКИТА 6270d .
Или мога ли да я заредя със зарядно 14.4в.на еинхел.
Пречи ли това че зарядното е 14.4в.а батерията 12в.
Търси на старо, защото новото е много скъпо! Иначе можеш да го намериш при всеки дилър на Макита за 127,91лв!
Не си прави експерименти да не развалиш батерията!
sasim написа:
Ако решиш да сменяш елементите в Конрад има със запоени пластинки към всеки елемент.така свързването между елементите,става без проблем. Аз даже не ги запоявам ами зкаребяма пластинките една за друга като ги пробивам и с малки винтчета с гайка стягаш добре.Така избягваш прегряването.
Би ли споделил какви си ползвал и какво ти е мнението до момента?

Някой от по-разбиращите могат ли да ме насочат към някои качествени батерии с що годе приемлива цена от тук:
http://www.tpetrov.com/search.php?p=20& ... MH&s=&ord=

Става въпрос за подмяна на БОШовски 12 и 14.4V
biser80 - специалист
Kumay написа:
Търси на старо, защото новото е много скъпо! Иначе можеш да го намериш при всеки дилър на Макита за 127,91лв!
Не си прави експерименти да не развалиш батерията!

Много скъпо това зарядно бре :shock:
Аз купих винтоверта за 40лв.без зарядно,дори незнам дали работи. :?
Ще се оглеждам за някое старо ако изпадне :wink:
slonoce - специалист
Намерик в Конрад другата седмица ще имат ,15 лева мисла да рискувам с една ако са сполучливи ще взема 2 и райдера ми стъпва 80 лева :vom:
sasim - специалист
harier написа:
sasim написа:
Ако решиш да сменяш елементите в Конрад има със запоени пластинки към всеки елемент.така свързването между елементите,става без проблем. Аз даже не ги запоявам ами зкаребяма пластинките една за друга като ги пробивам и с малки винтчета с гайка стягаш добре.Така избягваш прегряването.
Би ли споделил какви си ползвал и какво ти е мнението до момента?

Някой от по-разбиращите могат ли да ме насочат към някои качествени батерии с що годе приемлива цена от тук:
http://www.tpetrov.com/search.php?p=20& ... MH&s=&ord=

Става въпрос за подмяна на БОШовски 12 и 14.4V
Ами тези които слижих аз бяха някакви зелени(не помня марката) 1,2V 1800 Mah.За сега съм доволен, но ги ползвам от месец и половина при не много натоварена работа.За Боша трябва да си вземеш един елемент от батерията с теб, за да мериш, защото има различни размери.Гледаи само да не са по-големи на размер от оригиналните защото не можеш да ги събереш в кутията.(сглобяването на самата касета с елемнентите не е толкова трудно, по този начин, по който аз го правя, трудно е събирането в кутията.
Biso - специалист
Не знам доколко е разумно решение, но преди време на единият ми винтоверт Еinhell, като му заминаха елементите, направо внедрих в корпуса на батерията 12V оловен акумулаторен елемент от UPS. Единственият недостатък бе, че стана по-тежък, но аз и без това го използвах изключително рядко. За сметка на това зарядките му станаха безпроблемни.
После гадовете го откраднаха с много други инструменти и неща и ми спестиха възможността да тренирам за бицепс.

Тема "Батерия за винтоверт Райдер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: