• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
mios - напреднал
sirko написа:
В крайна сметка купих този http://raider.site90.com/?36,rd-hd01 мисля че е добър за домашни ремонти, дупки в бетон и тухла и къртене на малко стар фаянс.
Перфектен е от 4-5 години ползвам такъв вземах го на майтап и най малко 300 климатика сим монтирал с него.
pif4o - специалист
Я да съживя малко темата че днес се засилих на практикер за къртач от 79лв. на BUDGET ама те ги разграбили кат топъл хляб, сега на по късен етап обаче се замислям че маи ще да е бил бая огромен, на мен също ми трябва за домашни нужди де се вика веднъж в годината да се наложи да си имам :) то за 80 ко му плащаш. Да но след като са свършили и си харесах тоя модел на раидър http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=68&id=452 по нагоре един колега се изказа отрицателно за него. Даите идея от тоя ценови клас какво може да се вземе, пак повтарям знам кои са хубавите и скъпите, искам евтин за зор заман някоя дупка в тухла :) какво е наи важно да има като функции? ще се радвам някои дето е на ТИ с тая техника да сподели кое е важно да се гледа при таква машина въпреки и евтина.
pif4o - специалист
Днес масово ми предлагаха модела 01 та се чудя дали да не гризна него, тва от пред след патронника да не е пласмасово гледам че на другите е желязно? или е просто облекано желязо?
mirk - майстор
Не е желязо а магнезии. Аз имам HD11 яка машина къртиш на воля, обаче няма предпазен съединител и е много опасно дупченето в армиран бетон. Този RD-HD14 от снимката има същите параметри и мощност като моя и ако случайно има и въпросния съединител това е машината. 01 е слабичко.
pif4o - специалист
Днеска скивах 14 ката на живо, голям ми идва да го ева :) бая тукмак и си тежи сериозно (аз не съм от наи яките :mrgreen: ), забелязвам и друго, има модели дето хич не са балансирани добре :) като го хванеш с две ръце на дясната ръка се пада доста по голямо усилие да го хоризонтираш, 01 има чудесен баланс :) верно по слаб е ама си мисля че за моите нужи някоя дупка в тухла некои по голям отвор пак в тухли и чат пат некое каналче в бетон ша върши работа :)
А за Енхел има ли смисъл да питам що за стока са ?
mirk - майстор
Не е по добър от райдера.
sirko - специалист
След близо 1 месец стоене в куфара днес му направих сефтето на Райдъра (RD-HD01) над 10 кв.м. теракот го изяде за норматив и леки почивки. Супер доволен съм!!!
kernel_daemon - помощник
Ако някой го интересува в тази тема http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 54&t=32720 писах за HD01 и HD05. И двата имат предпазен съединител. Някой май беше питал дали имат.
imarh - специалист
imarh написа:
Чудя се този перфоратор, дали има съединител?
Потвърждавам за съединителя.
bigdragon - майстор
Някой може ли да каже нещо за този Дзвер
Изображение
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Raider RDP-HD12 има ли съединител?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: