• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
slavias - помощник
Най-после ми одобриха регистрацията и вече мога да пиша :?
След като преди 1 месец прочетох темата и препоръките на UNIOR отидох в Бриколаж "бях българин" и си купих Спарки BPR-261E за 333 гроша.Момчето при инструментите беше много любезно и пробвахме 3 перфоратора -Спарки,Бош и Райдер.Най-силен удар имаше Спарки ,след това Райдер и накрая Бош(модела не помня, но беше 299 лв)
От тогава го ползвам почти всеки ден (правя ремонт вкъщи)що дупки се пробиха,падаха плочки :-D цокли,тухли,купих му адаптор за ботове и стягах дюбели,свалях мазилка и за миг не съжалявам, че го купих,дори и жената се убеди ,че е полезна машина :shock: преди това го гледаше много злобно :lol:
Препоръчвам го от все сърце-за този ценови клас друга машина със такива параметри няма.
lakosste - специалист
slavias написа:
След като преди 1 месец прочетох темата и препоръките на UNIOR отидох в Бриколаж "бях българин" и си купих Спарки BPR-261E за 333 гроша.Момчето при инструментите беше много любезно и пробвахме 3 перфоратора -Спарки,Бош и Райдер.Най-силен удар имаше Спарки ,след това Райдер и накрая Бош(модела не помня, но беше 299 лв)
От тогава го ползвам почти всеки ден (правя ремонт вкъщи)що дупки се пробиха,падаха плочки :-D цокли,тухли,купих му адаптор за ботове и стягах дюбели,свалях мазилка и за миг не съжалявам, че го купих,дори и жената се убеди ,че е полезна машина :shock: преди това го гледаше много злобно :lol:
Препоръчвам го от все сърце-за този ценови клас друга машина със такива параметри няма.
напълно съм съгласен с теб.заслужават си парите тези машинки
koko26 - помощник
slavias написа:
Радвам се колега, че си останал доволен от машинката, единствено бих те посъветвал да не бъркаш разтвори( теракол и др. ) с него, защото тогава неизбежно ще го носиш на ремонт. :idea:
Откъде такава цена за Makita - 373 лв. с доставката. Най-евтиното, което намерих е 399 без доставката.
velsi - Почетен майстор
Потърси в повече магазини. И при нас струва толкова: 370 лв.
Тани - модератор
koko26 написа:
slavias написа:
Радвам се колега, че си останал доволен от машинката, единствено бих те посъветвал да не бъркаш разтвори( теракол и др. ) с него, защото тогава неизбежно ще го носиш на ремонт. :idea:
Също така по-добре недей да използваш перфоратора за къртене - това ще го съсипе!

Не беше лошо до тестваш и някоя Макита преди да направиш окончателния избор! При избора на инструмент не е правилно да се прави сравнение на чисто нови машини . По добре е да си зададем въпроса кога ще е последния и ден и тогава да преценим кой е по-скъпия инструмент! Както виждам ти броиш отворите , а би трябвало да броиш обектите :-D за тези пари! В твоя случай си направил добър избор , защото за домашен майстор този инструмент ще ти служи цял живот ! Със здраве да си го ползваш!
здравейте регистрирах се в този форум защото искам да си купя някой инструменти и искам да получа съвет относно акумулаторните машини на Блек анд декер и скил машините ще се използуват за дом.работа основно но понякога ми излиза много работа за пробиване и прокарване на кабели в машини гледах модели 14 В на скил и блек анд декер но не зная на коя от двете да взема много са еднотипни едно време блекера не бяха лоши но сега незнам ше съм благодарен ако им препоръчате конкретен модел и магазин от където да търся метро или друг не съм сигурен дали да купувам професионален понеже ми се налага примерно в месеца веднъж да има повечее работа ама и вкъщи се работи и се научих всичко да се бачка на акумулатори иначе е ясно че Хилти Макита Бош Де волт са без никакава конкуренция
Тани - модератор
За каква сума става въпрос?
мисля за не повече 80 лв. ходих в практикер и гледах как работят скил и блек декера и ми се стори че скила е по добър може и да ъе заблуждавам
Тани - модератор
То само с гледане не става! За тези пари малко трудно ще намериш нещо кой знае колко добро , защото само една хубава батерия струва два пъти повече , но има и сполучливи модели! Най добре е да идеш в някой магазин , където можеш да имаш доверие на продавача и да го питаш койи батерии изкарват повече. Някои модели на Скил се разреждат за два дни както си стоят на щанда - без да се работи с тях! Внимавай!

Все пак има и сполучливи модели куча марка затова е най-добре да питаш позна продавач или колега , както писах по-горе!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Перфоратор "Black & Decker" - струва ли си?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: