Ел. инструментите. Консумативи.
kotyo - специалист
То и това от Баумакса чегърта на сухо, та ще се смазваме тези дни..
Относно честото ползване- ми напоследък доста пъти ми беше нужно и умирах от яд, че нямам. Та ще се ползва доста, но определено ще се старая да не го насилвам. Пък дано издържи.. :supz:
mitko64 - майстор
В Bauhaus има ъглов патронник приличащ на този от Баумакс, само , че на AEG и струва 57лв. Също видях 10.8 w Метабо със специално разработена за него ъглова приставка, като разликата в цената на същия винтоверт без приставката беше петдесетина лева. Отделно ъгловата глава, обаче не видях да се продава, а едва ли и би станала на друга машина.
idunno - специалист
Аз си взех подобен от Практикер на Волфкрафт- 50 лв.Не съм му гледал оборотите, но го ползвам при вентилациите за неудобни места и пада от стълбата редовно :-D ,засега е ок.
vasilevn - специалист
Аз съм от Севлиево ако някой съфорумец от градовете където има Баумакс, може да ми закупи и изпрати 1бр. от ъгловата приставка на Баумакс ще му бъда благодарен. При нас такова нещо няма никъде.
vasilevn - специалист
А изобщо дали ги има все още в баумакс тези приставки
vasilevn - специалист
Благодаря все пак. Намерих си.
dpp - специалист
vasilevn написа:
Благодаря все пак. Намерих си.
Сега ако кажеш откъде и какви пари / марка ....
vasilevn - специалист
От Баумакс Бургас купи ми го брат ми за 14лв.
vasilevn - специалист
Забравих на марката е ОК
Plamen11 - напреднал
И аз днес си го купих от Баумакс в Плевен.Струва 14лв. и беше сложено наред с най-различни други неща.Направих няколко снимки,за да се види как изглежда.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тема "Ъглов патронник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: