• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Stauffenbert - помощник
Здравейте купих си една ударно пробивна бормашина с обикновен патронник до 13 мм 1000 вата двускоростна моля Ви запознайте ме до колко мм отвор може да пробива в бетона на първа степен около 860 ли се пробива бетон. свредла качествени кои са.Ако може някой да ме запознае който ползва такава.Благодаря Ви
dragozow - майстор
За бетон ти трябва перфоратор.
EDI - майстор
10 мм може и да пробиеш с качествени свредла.Иначе ХАВЕРА, БОШ и КИЙЛ ползвам основно.Имам и две френски, но не им помня марката.Много добре се представят.В пластмасово пакетче са с жълти надписи.
Mitkoasd - специалист
Френските ти свредла са Tivoly най - вероятно. Преди години от Бриколаж купувах едно титаниево на 12 мм и цената му беше около 30 лв.
EDI - майстор
Възможно е, пакетите са толкова протрити, че вече нищо не се чете по тях.Ползвам ги поне 10-ина години - 8 и 12 мм са.Само 8-ицата съм я заточвал веднъж.12-ицата я ползвам по-рядко.С обикновена опашка са и двете.
ZEDYCUS - майстор
Френските свредла да не са Ултра, взимал съм ги преди 7-8 години от Киров. Доволен съм от тях, щом издържаха толкова години.

Прикачен файл

ABCD0001.JPG
ABCD0001.JPG (83.37 KиБ) Видяна 3318 пъти
EDI - майстор
Точно същите са :supz: не помня от къде съм ги купувал, някъде из Ямбол трябва да е, но излязоха много добри.
shadowman - майстор
Оня ден трябваше да къртим една панелка и спаркито се предаде (перфоратор, забравих му модела) и се наложи да взимаме нещо по-голямо под наем.
naix - специалист
shadowman написа:
Оня ден трябваше да къртим една панелка и спаркито се предаде (перфоратор, забравих му модела) и се наложи да взимаме нещо по-голямо под наем.
Спаркитто се е предавал и в моите ръце:). За къртене без грам колебание Bosch. Тези машини са се доказали в моите очи като надеждни.
jekasus - майстор
naix написа:
За къртене без грам колебание препоръчвам Bosch. Тези машини са се доказали в моите очи като надеждни.
Тази марка се пише Bosch или Bosch, а не да си правиш реклама на тъпия си сайт.
  • 1
  • 2

Тема "Ударно пробивна бормашина инструкции и тънкости Моля ви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: