• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
kam34 - специалист
h_service написа:
kam34 написа:
Това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E77 ... _16740.htm
ще върши ли работа за домашни ремонти, без да му се дава много зор. Мисля да го използвам за монтаж на профилите на окачени тавани, няколко преградни стени, някоя и друга лека дървена конструкция и т.н. Досега се мъчех да завивам копчета с дрелката но не е работа повечето си превъртат и не държат.
Въртящия му момент за какви винтове е достатъчен?
Също така гледах и електрически Скил 6222 за почти същите пари, обаче при него няма спирачка, но въртящия момент е по голям. Това със спирачката съществен недостатък ли е? Скила ще може ли да завива копчета без да ги превърта разчитайки само на съединителя.

Здравей,чудиш се между Киа и Хюндай-демек се тая.Каквото и да избереш ще върши се пак работа.Всички имат спирачки,в смисъл,като спреш работа,патронника на машината да закове на място!Ако разбира се правилно съм те разбрал за спирачката.
Днес пробвах в магазин електрическия и се оказа че няма спирачка, продължава да си върти като бормашина, това проблем ли е при завиване.
jekasus - майстор
Нали си има съединител, регулираш от там.
h_service - специалист
Kumay написа:
h_service написа:
nikolson написа:
Ето модела:
http://www.aeg-powertools.co.uk/product ... i-bs12c2li
Включва
-бормашина
-зарядно
-една батерия лит. йонна 1,5 Ач
-чанта АЕГ.
.
Става,добро е като оферта! :!:
Става, колега! Става! :lol:
Добавяш втора батерия и хоп - 152 паунда!
А "търгашите" български искат ТРИСТА и кусур ЛЕВА!!! :wallbash:
Колега Kumay,има се пак разлика в цените :D
Chefo77 - майстор
h_service написа:

И като ти го докарат дотук колко става?
nikolson - майстор
С риск да се повторя,казвам че производителите дават по-високи каталожни цени за България.От там и по-ниски отстъпки.Въпросният винтоверт като му добавиш втора батерия за 90лв. пак идва на 250.Ще дам още няколко примера:
Куфари stanley с метални ключалки: . Комплект нивелации stabila,серия 70-2: 120см+60см+торпедо 25см -75лв

16инча- 17лв
19 инча- 25лв
20 инча -27лв.
Има и още по-фрапиращи разлики,като за някои си мисля,даже съм сигурен,че са с цени по-ниски от дилърските тук.
nikolson - майстор
Mirka Carat Flex Roll 115mm x 50m- 1,20лв/м
Mirka Avomax Plus Abrasive Roll (115mm x 50m)-0,98лв/м
Mirka Deflex Roll - 115mm x 60m- 0,94лв/м
Mirka Jepuflex Plus Roll 115mm x 50m- 1,58лв/м

Къде е Мирка,къде...Смирдекс.
fox_vt - майстор
Пичове някой пробвал ли е от предишни промоции в лидъл този винтовертhttp://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _16740.htmДнес го взех и ме смая гадината много сила има в тая малка играчка да не му се надяваш видия 4мм 5см дълга я навива като във сирене даже и на 2ра скорост без да се мъчи особенно :shock:
h_service - специалист
Chefo77 написа:
h_service написа:

И като ти го докарат дотук колко става?
Аз не поръчвам машини от чужбина и не знам на всички каква им е доставката.Но не бях прочел,че това аег е с една батерия-демек ако му се поръча втора батерия,работата се обезсмисля!
h_service - специалист
nikolson написа:
С риск да се повторя,казвам че производителите дават по-високи каталожни цени за България.От там и по-ниски отстъпки.Въпросният винтоверт като му добавиш втора батерия за 90лв. пак идва на 250.Ще дам още няколко примера:
Куфари stanley с метални ключалки: . Комплект нивелации stabila,серия 70-2: 120см+60см+торпедо 25см -75лв

16инча- 17лв
19 инча- 25лв
20 инча -27лв.
Има и още по-фрапиращи разлики,като за някои си мисля,даже съм сигурен,че са с цени по-ниски от дилърските тук.
Специално за куфари на stanley,съм почти сигурен,че няма кой знае каква разлика,дай един артикулен номер на куфар да видим за какво иде реч!
nikolson - майстор
O.K.
Stanley Jumbo Toolbox 16in + Tray 1-92-905 -27лв
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: