• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Единствената ми утеха е че става въпрос за Варна. Тия бачкат ли с Еконт.
Chefo77 - майстор
Нямам идея, но имай предвид, че може да не действа по телефона :) :)
Извинявам се за флейма :)
naskov - майстор
Здравейте!
Имам винтовер SKIL, на който му се повреди зарядното. Предлагат ми ново универсално зарядно, на което поляритета може да се обръща. Знаете ли къде трябва да е плюса и къде минуса на жака?
Ако използвам метода проба грешка има ли опастност да му се случи случка :)
Здр. колеги,реших да се обадя и Аз!Купих си винтоверт parkside pabs 10.8 b2 на 30.06.2012,днес установих,че със бутона немога да регулирам оборотите му.Работи си на максимални обороти и при двети си скорости,обадих се на сервиза дадоха ми клиентски номер и до 2 раб.дни щели да ми се обадят.
Какво да правя?Да ги чакам ли или да търся накой местен хакер да го ремонтира?
А иначе уреда ми направи отлично впечатление!
juvigy - специалист
naskov написа:
Здравейте!
Имам винтовер SKIL, на който му се повреди зарядното. Предлагат ми ново универсално зарядно, на което поляритета може да се обръща. Знаете ли къде трябва да е плюса и къде минуса на жака?
Ако използвам метода проба грешка има ли опастност да му се случи случка :)
Може да му се случи случка , ама по скоро на батериите не на зарядното. Вземи един мултицет и замери кое как е.
Chefo77 - майстор
devil.v написа:
Здр. колеги,реших да се обадя и Аз!Купих си винтоверт parkside pabs 10.8 b2 на 30.06.2012,днес установих,че със бутона немога да регулирам оборотите му.Работи си на максимални обороти и при двети си скорости,обадих се на сервиза дадоха ми клиентски номер и до 2 раб.дни щели да ми се обадят.
Какво да правя?Да ги чакам ли или да търся накой местен хакер да го ремонтира?
А иначе уреда ми направи отлично впечатление!
Ако ще го даваш на местен хакер, за какво го купи нов?
Занеси го в магазина, не си го купил от сервиза. Да го правят каквото си искат.
Иначе наистина е много добра машинката (да и се не надяваш)!!!
kam34 - специалист
Здравейте, някой има ли впечатления от литиевите винтоверти на Райдер.

http://electron.bg/raider-rdpcdl01-p-22 ... IgT3MgXLLQ
http://electron.bg/raider-rdpcdl02-p-22 ... IgT4cgXLLQ

Знам че се недолюбва марката, но за домашна употреба ще ми върши работа. Замислям се за 18 волтовия с неговите 42Nm :?
EDI - майстор
За в къщи ще ти върши работа.
pansim - майстор
Райдер както винаги са се леко пообъркали :lol:
Как е възможно единия винтоверт да бъде на 14.4волта, а другия на 18волта, при условие, че са с литиево-йонни акумулатори с напрежение в заредено състояние 4.2волта!!!!!!!!
За мен това са си батерии с никел-кадмиеви елементи. Само надписа им е друг. Както и на инверторите РАЙДЕР пише 200А ама са 140А ....

3бр х 4.2в = 12.6 волта
4бр х 4.2в = 16.8волта
5бр х 4.2в = 21волта
Е, как човек да си купи РАЙДЕР, независимо каква машина....боклуци продават, пък са и некомпетентни явно :evil:

Преди години, се подлъгах и си купих малък ъглошлайф РАЙДЕР. Оказа се, че НЯМА перка за охлаждане!!!
След скандал в магазина ми върнаха парите, зашото се оказа че и втория такъв модел пак няма перка. За две минути работа започва да грее през ръкавицата...
НИКОГА повече нищо от тази марка. Това е истината за мен. Пари хвърлени на вятъра.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: