Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Мога да отговоря какво търсене има, но не и кои обороти са по-подходящи...
Масово се използват 6821 и FS4000. Хората върнали се от Англия, търсят FS6300R...
Всички са 570W, еднакво здрави. Препоръчвам FS4000 пред 6821 /ако се намерят на еднаква цена/ - по-дълъг кабел, по-тесен, удължен ограничител. При чувствителна разлика в цената - по-евтиният... :lol:
vasilevn - специалист
Мерси. Но не ми отговори каква е цената на MAKITA FS4300 при вас
vasilevn - специалист
Разликата била само в това че единия се доставя с куфар а другия е с кутия http://instrumenti.prodilar.com/1021-Vi ... gipskarton и http://instrumenti.prodilar.com/1022--V ... gipskarton да вярвам ли. Какво ли ще каже Kumay а и някой който е в час.
Spaidy - специалист
Колега аз първоначално съм работил с райдер (няма такова дърво) и като се отделих от фирмата в която работех си взех Макита FS6300R, много доволен съм. От миналото лято работя с него и съм го ползвал за всичко, сглобяване на мебели, гипсокартон, первази на ламинат и какво ли още не и ми върши страхотна работа.
Каквото и да вземеш дали с 4000 или с 6000 оборота, ако го ползваш само за гипсокартон едва ли ще намериш разлика.
Успех с покупката и да го избиеш бързо! :-D
Kumay - майстор
vasilevn написа:
Разликата била само в това че единия се доставя с куфар а другия е с кутия ... да вярвам ли.
Да, разликата е в куфара! Прилагам снимки от каталога на Макита България.
Но наистина на такива безналични "търговци" не може да се има много доверие... Мернах някъде, че били с три години гаранция за частни лица, след регистрация. Не, за всички е три години след регистрация. Били произведени в Япония - не са! Но това не ги прави лоши! Когато търсите характеристики за машини, гледайте в сайта на вносителя, или в сайтовете на дилърите, посочени от вносителя!
Мерси. Но не ми отговори каква е цената на MAKITA FS4300 при вас
Тани ако прецени, да изтрие следващото :roll: Предлагаме само FS4000/в кутия/. Цената при нас е 229,00лв. За съфорумци 217,55 с ДДС.

Прикачен файл

FS4000.jpg
FS4000.jpg (58.86 KиБ) Видяна 5401 пъти

Прикачен файл

FS4300.jpg
FS4300.jpg (40.68 KиБ) Видяна 5401 пъти
vasilevn - специалист
А тази MAKITA FS4300 каква е дават я че е с алуминиев корпус и със осветление http://www.caulfieldindustrial.com/maki ... 781pd.html
Kumay - майстор
Предполагам, че съм те подвел неволно! #-o
Не съм виждал на живо FS4300, както и FS2300!/въпреки, че имаме налични към 150 модела машини/ Разчитах на каталога на Макита, но явно там има объркване! Преди малко погледнах пак, и ги "разкрих".
Първата цифра, след буквите е оборотите. Например FS2300 - 2 000 оборота. FS4000 - 4 000 оборота. Цифрата "3" след тях означава алум. редуктор и работна светлина.
Та в крайна сметка пускам снимка на FS2300. Разликата с FS4300 е в оборотите. Другото е еднакво...

Прикачен файл

FS2300.jpg
FS2300.jpg (65 KиБ) Видяна 5298 пъти
vasilevn - специалист
Знам че не е било умишлено.Благодаря за информацията. А остава ли това че MAKITA FS4300 се доставя с куфар.
Kumay - майстор
vasilevn написа:
... А остава ли това че MAKITA FS4300 се доставя с куфар.
Предполагам, че не! Всички винтоверти са в кутии. Погледнах в таблицата с куфарите - дават, че има само за FS2700. А по принцип и той е в кутия. Ако искаш, в понеделник мога да звънна до Макита България...

Тема "Винтаверт за гипсокартон MAKITA, но какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: